CNC Frezer, CNC Draaier
continu
Den Bosch, NL
6 dagen geleden

CNC Frezer, CNC Draaier

Binnen dit gezonde en groeiend verspaningsbedrijf dat onderdeel is van een overkoepelende moederorganisatie ga je als Frezer en / of draaier aan de gang met een modern en geavanceerd machinepark (veelal Mazak).

Binnen dit machine park ligt er een hoge automatiseringsgraad. Ze maken een variëteit aan producten in kleine tot middelgrote series voor een breed spectrum aan klanten.

Als CNC draaier of CNC frezer ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines en optimaliseren van productieprocessen.

Daarbij wordt verwacht dat je de machines slim belaadt om te streven naar maximale output (in de onbemande avond en nacht uren).

 • Ruime ervaring als CNC frezer of CNC draaier en bij voorkeur ervaring met Mazak machines (dit is geen must)
 • Ervaring met 5-assig frezen is een pre
 • Zelfstandigheid op het gebied van machineplanning en werkplekorganisatie.
 • Analytisch denkvermogen, technisch inzicht en nauwkeurig kunnen werken.
 • Collegiaal en graag in een teamverband willen werken.
 • Minimaal MBO niveau
 • Je bent in staat zelfstandig te programmeren
 • Als toeleverancier van vooraanstaande OEM-ers en System Suppliers heeft dit bedrijf zich kunnen ontwikkelen tot een ware specialist op het gebied van verspanen in proto en seriematige onderdelen.

  Binnen het pand bevind zich een modern machinepark voor verspanen waarin het merk Mazak centraal staat.

  Het bedrijf beschikt over een zeer modern geautomatiseerd 24 / 7 machine park voor het verspanen. Afgestemd op de seriegrootte, logistieke concept en gevraagde nauwkeurigheid wordt de keuze gemaakt voor een weloverwogen machinestrategie.

  Zo komt er een optimale integrale kostprijs voor het product tot stand. Dit inclusief verzorging van de diverse benodigde nabehandelingen.

  De product range varieert van klein tot middelgroot in aantallen van 1 tot 500 stuks repeterend per jaar. Deze machinefabriek is in het bezit van het ISO 9001 : 2008 certificaat.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier