Projectleider herhuisvesting
Eurofins
The Hague, NL
22 uur geleden

Beschrijving van het bedrijf

Bedrijfsprofiel

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten zoals bijvoorbeeld de agrarische sector of op het gebied van genomics.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 47.000 medewerkers, verdeeld over meer dan 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een omzet van 4.

5B€ in 2019 (Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 25%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren. Naast zeer sterke autonome groei heeft Eurofins in 2019 in verschillende landen een totaal van ruim 20 acquisities gedaan.

Onze mensen bij Eurofins leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid.

Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen.

Eurofins investeert structureel in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

Eurofins Clinical Diagnostics bestaat uit medische laboratoria gespecialiseerd in pathologie, cytologie en moleculaire diagnostiek.

Haar klanten zijn huisartsen, gezondheidszorginstellingen en zelfstandige behandelcentra. Eurofins Clinical Diagnostics is een ambitieus, enthousiast en klantgericht bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Zij is o.a. ISO15189 geaccrediteerd.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar .

Wat kan Eurofins voor jou betekenen?

Je wordt onderdeel van het snelgroeiende en dynamische bedrijf Eurofins, waarmee je een stevige basis aan management ervaring toevoegt aan je CV.

Met een groeiend aantal vestigingen biedt Eurofins kansen voor talent voor nationale en internationale vervolgstappen. Eurofins biedt een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

En uiteraard een team met enthousiaste en gedreven collega’s.

De uitdaging

In de functie van Projectleider herhuisvesting (voor minimaal 1 jaar) krijg je van ons een mooie en uitdagende opdracht op het gebied van vastgoed en herhuisvesting.

In deze tijdelijke functie is het belangrijkste doel om een concreet herhuisvesting plan verder te ontwikkelen en uit te voeren.

Je gaat een groot project leiden, waarbij wij een aantal vestigingen gaan samenvoegen naar 1 bestaande locatie.

Wij bieden deze functie aan voor de duur van een jaar, met optie tot verlenging. Ben je op korte termijn inzetbaar en heb je voldoende kennis en ervaring om je tanden in dit mooie project te zetten?

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden :

 • Het opstellen en uitwerken van business cases en haalbaarheidsstudies van onze herhuisvesting plannen
 • Ontwerpen en technisch uitwerken van de plannen
 • Budgetbeheer
 • Optreden als bouwmanager, procesbegeleider voor de diverse verbouwingen en verhuizingen
 • Ontwikkelen en uitvoeren van de werkplekconcepten
 • Aansturen van de diverse stakeholders met betrekking tot de verbouwing en verhuizing
 • Adviseren over verduurzaming in de werkomgeving
 • Verantwoordelijk voor de afstemming van de projecten op wettelijke eisen en regelgeving
 • Standplaats is Den Haag en omgeving.

  Jouw profiel

  Jij beschikt over minimaal een afgeronde opleiding Bachelor Facility Management, Bouwkundig of Project Management. Als je je verder herkent in het volgende, vragen wij je te reageren :

 • Ongeveer 7 jaar aantoonbare werkervaring binnen facility management of werkplekadvisering bij voorkeur in de functie van projectmanager of consultant
 • Ervaring met Auto CAD
 • Je bent in de basis een facility management of werkplek generalist, met een specialisme op het gebied van concept ontwikkeling
 • Je bent sterk in het vaststellen en bewaken van een goede projectplanning en streeft vanuit je deskundigheid naar het beste advies en resultaat, binnen de kortst mogelijke termijn
 • Mensen werken graag met jou samen, je weet jouw communicatie en werkstijl aan te passen aan de diverse stakeholders en omstandigheden
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Aanvullende informatie

  Interesse?

  Wil je meer informatie over deze uitdagende functie neem dan contact op met Miranda Barten, HR Business Partner via miranda.barten eucov19lbs.nl

  Heb je belangstelling voor deze vacature, dan nodigt Eurofins je graag uit om te reageren. Wij willen je verzoeken je CV en motivatiebrief achter te laten op onze sollicitatiepagina.

  Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier