Betonboorder
Carrière uitzendbureau
Oss, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Kom je uit de regio van Oss en wilje graag in de bouw aan de slag? Neem dan contact met ons op Wijverzorgen samen met onze klant jouw hele opleidingstraject totvolwaardig betonboorder.

De kosten zijn voor ons, de inzet enmotivatie komen van jou Wat doet een betonboorder precies? Deeerste jaren ga je met een ervaren betonboorder aan het werk die jealle specifieke eigenschappen en vaardigheden leert.

Je werkt aanen in kantoorgebouwen, woningen, bruggen en tunnels. Je wordtingeschakeld voor gespecialiseerde werkzaamheden en werk vangrotere omvang.

Bij nieuwbouwprojecten boor je gaten voor hetdoortrekken van leidingen en ventilatiekanalen. Bij renovatie,restauratie en verbouwingen boor je sparingen uit.

In de wegenbouwmaak je dilatatievoegen. Je zaagt sleuven in wanden en vloeren,meestal in beton. Daarnaast bereid je de projecten voor, richt jede werkplek in en overleg je met de opdrachtgever om je werk zogoed mogelijk te kunnen verrichten.

Het uiteindelijke doel is om jeals eerste betonboorder in dienst van de opdrachtgever te latentreden. Over het bedrijf Een specialist op het gebied van allevoorkomende boorwerkzaamheden door geheel Nederland.

Ervaring alsbetonboorder is niet vereist. Naast een positieve inzet verwachtenwij dat je fysiek in orde bent en zwaar werk niet uit de weg gaat.

Je voelt je thuis op de bouw en je wilt graag een vakspecialistworden. Omdat je uiteindelijk een eigen bedrijfsbus krijgt heb jeeen rijbewijs B nodig, of ben je bezig deze te behalen.

Je bentgemotiveerd en leergierig om je opleidingstraject (op onze kosten)goed te doorlopen. Wij verzorgen een gehele (interne) vakopleiding.

Denk hierbij aan het behalen van je VCA en begeleiding van eenervaren leermeester. De kosten zijn voor ons, de inzet komt van jouJe krijgt betaald conform CAO Bouw en Infra en als je je werk goeddoet, kun je je loon aanvullen met goede bonussen.

Zodra jezelfstandig aan de slag gaat, krijg je een telefoon van de zaak eneen bedrijfsbus.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier