Medewerker Hulp bij huishouden
Lelie zorggroep
Assen, Netherlands
5 dagen geleden

Hier ga je werken

Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep, biedt vanuit een christelijke levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft.

Klik voor meer informatie.

Dit is wat je gaat doen

Weet jij hoe belangrijk je bent? Er zijn cliënten die jouw hulp hard nodig hebben!Ze kunnen zelf het huishoudelijk werk niet of niet meer volledig uitvoeren.

Jij helpt hen daarbij.Je stemt af met de cliënt wat er gedaan moet worden en toont hierin initiatief. Afspraken worden vastgelegd in een (zorg)plan, hierdoor weet je wat er van je verwacht wordt.

Je rapporteert je gewerkte uren en draagt zorg voor een correcte afhandeling hierin.Persoonlijke aandacht is minstens zo belangrijk en signaleren hoe het met iemand gaat doe je ook!

Dit verwachten wij van jou

Je houdt van een schoon en opgeruimd huis! Kunt zelfstandig werken en ervaring met het verlenen van huishoudelijke hulp in thuissituaties is een pré.

Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Humor in je werk, dat maakt jou en de cliënt sterkWij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Je bent in bezit van eigen vervoer en woonachtig in de regio Assen.Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier