Projectleider
Ter Steege Bouw Vastgoed
Hardenberg
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je stuurt verschillende teams aan die werken aan de meest uiteenlopende bouwprojecten. Vanaf de technische ontwikkeling van projecten breng je kennis en ervaring in om projecten maakbaar te krijgen.

Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk op de mensen om je heen. Je haalt voldoening uit het motiveren van anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Dit geldt voor jouw directe collega’s, bouwpartners, leveranciers en opdrachtgevers. Jij gaat voor het beste resultaat en weet dat je dat niet alleen kunt.

Je collega’s beschrijven je als een echte teamspeler met natuurlijke leiderschapskwaliteiten, die tijdig de juiste beslissingen neemt.

Het is belangrijk dat je je verantwoordelijk voelt voor de projecten waar je aan werkt en die technisch en financieel bewaakt.

Wat heb je in huis?

Je hebt HBO werk- / denkniveau door opleiding en / of ervaring verkregen. Je hebt ervaring met het zelfstandig realiseren van nieuwbouwprojecten.

Je kennis van bouwregelgeving en -processen is up to date en je bent bekend met de vernieuwde ontwikkelingen in de bouw.

Je hebt een positieve instelling en bent het gezicht van Ter Steege naar opdrachtgevers. Je hecht veel waarde aan goede service en stelt de klant centraal.

Je vindt dat het anders kan en soms ook anders moet, maar houdt daarbij rekening met de omgeving. Je beseft hoe belangrijk goede communicatie is in het bouwtraject.

Dus zorg je ervoor dat je teamgenoten, ketenpartners en opdrachtgevers goed geïnformeerd zijn en blijven over alle relevante projectinformatie.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en ziet wat er gebeuren moet.

Hoe zit het met je werkomgeving?

Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg is onderdeel van de Ter Steege Groep. Standplaats voor de functie van projectleider is kantoor Hardenberg.

Daarnaast is er een vestiging in Coevorden. Onze projecten zijn een mooie mix van nieuwbouw- en renovatieprojecten voornamelijk voor vaste opdrachtgevers in noord oost Nederland.

Ter Steege is een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. We hebben aandacht voor onze omgeving, voor het milieu en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

En we zetten actief in op de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Naast een fijne werksfeer bieden we je voldoende gelegenheid tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Hiermee krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Werken bij Ter Steege betekent werken met passie en plezier en alles doen om de beste in ons vak te zijn.

Naast een fijne, informele werksfeer bieden we een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier