Fulltime BOA Parkeercontroleur Bergen
Trigion
Bergen
22 uur geleden

Wil jij als fulltime parkeercontroleur een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Bergen? Lees dan gauw verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa getuigschrift of ben je bereid deze op onze kosten te behalen en lijkt het je geweldig een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Bergen?

Dan is deze functie als fulltime BOA Parkeercontroleur zeker iets voor jou!

Wat ga je doen als BOA Parkeercontroleur?

Als BOA Parkeercontroleur ben je in de gemeente Bergen verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of voertuigen correct zijn geparkeerd.

Je werkzaamheden bestaan uit het patrouilleren in het toegewezen gebied, zoals een openbare parkeerplaats of straten in een stad.

Dit met als doel om boetes uit te schrijven aan voertuigen die te lang geparkeerd staan en illegaal geparkeerde voertuigen.

Deze werkzaamheden voer je altijd samen uit met je collega waarmee je op pad bent. Naast deze basis werkzaamheden ben je ook een gastheer / gastvrouw voor de burgers en bezoekers van de gemeente Bergen en kunnen zij bij jou terecht voor vragen of opmerkingen.

Over Trigion City 360

Trigion City 360 specialist in toezicht & handhaving is onderdeel van Trigion Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland.

Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Bergen (NH).

Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons :

 • Een salaris van minimaal €1.916,86,- en maximaal €2.324,46,- bruto per maand op basis van een volledige (40-urige) werkweek;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 netto per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360 of bij één van onze opdrachtgevers;
 • Is er een match en ken je een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.
 • 250,- netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €200,- netto zijn.

  Enthousiast?

  Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa parkeercontroleur Bergen (NH) door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten?

  Neem dan contact op met Karen de Ruiter, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.

  Wie je bent

  Als Boa parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee :

 • Een geldig boa-getuigschrift of bereidheid om dat binnen een jaar te behalen;
 • Ervaring in een soortgelijke rol (pré);
 • Kennis en affiniteit met het gebruik van PDA / handheld computer.
 • De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier