Planvoorbereider nieuwbouw projecten
Voort
Deventer, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze vaste klantrelatie is een gerenommeerde ontwikkelendeaannemer met meerdere vestigingen in Nederland. Zij werken aanuiteenlopende woning- en utiliteitsbouw project zowel nieuwbouw,renovatie, verbouw, onderhoud en beheer.

Op deze vestiging werk jesamen met ca. 100 collega's. De locaties van projecten bevindenzich in het midden van het land, jouw werklocatie?

Die isafwisselend, kantoor, projectlocatie of thuis.

Je komtte werken bij een bedrijf dat bekent staat om haar open eninformele cultuur waarbij geen dag hetzelfde is en waar allecollega’s een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Je krijgtalle ruimte om jezelf en collega's te ontwikkelen, het opstellenvan een POP-anlyse is hier een onderdeel van. Arbeidsvoorwaardelijkwordt jou een marktconform salaris en uitstekende secundairearbeidsvoorwaarden geboden.

Functieomschrijving

AlsPlanvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het correctvoorbereiden van bouwplannen, dit doe je van concept tot contractwaarbij je rekening houdt met alle betrokken partijen.

Je maaktbudget- en elementenramingen, verzamelt informatie t.b.v. hettechnisch ontwerp en stuurt binnen de bouwplannen op techniek enkosten.

De uiteindelijke contractstukken controleer je op degemaakte afspraken en stuur je waar nodig bij. Als Planvoorbereiderdraai jij je hand niet om voor complexe technische problemen envindt het leuk om ideeën aan te dragen.

Naast het verzorgen van dewerkvoorbereiding denk je mee in techniek en verricht je indiennodig eventuele kopersbegeleiding.

Heb jijnet enige ervaring opgedaan als bijvoorbeeld Calculator ofWerkvoorbereider en wil jij je ontwikkelen richtingplanvoorbereiding. Wij bieden jou de kans!

Functie-eisen

AlsPlanvoorbereider ben je pro-actief, stressbestendig enklantgericht. Naast dat je al enkele jaren ervaring in de bouw hebtals Calculator / Werkvoorbereider of Planvoorbereider herken jijjezelf in de volgende punten :

 • HBO werk endenkniveau;
 • Ervaring binnen woningbouwprojecten;
 • Ervaring met AutoCad, Revit en / ofIbis-Trad is een pre.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

  Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier