Lead Engineer Werktuigbouwkunde
Unica
Zwolle
4 dagen geleden

Jouw uitdaging

als Lead Engineer Werktuigbouwkunde

Als Lead Engineer Werktuigbouwkunde bij Unica Building Projects in Zwolle heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie.

Je adviseert, ontwerpt en berekent werktuigbouwkundige installaties voor multidisciplinaire bouwprojecten binnen de gestelde kaders voor kwaliteit, tijd en budget.

Daarbij word je ondersteund door engineers, tekenaars en BIM Modelleurs die jij aanstuurt en helpt met het uitvoeren van hun deel.

Samen engineeren jullie de werktuigbouwkundige installaties voor grote en bijzondere projecten.

In jouw rol heb je overleg met de architect en constructeur en maak je een integraal ontwerp dat voldoet aan de doelstellingen van de bouwpartners, daarbij integreer en coördineer je het ontwerp met de ontwerpen van andere technische installaties.

Je levert alle benodigde schetsontwerpen, principeschema’s, technische berekeningen, ontwerpspecificaties, technische beschrijvingen en kostenbegrotingen en bent verantwoordelijk voor het presenteren van het ontwerp met toelichtingen op financieel, technisch en commercieel gebied.

Je stelt in overleg met de opdrachtgever een programma van eisen op dat past binnen de beoogde prijs- / kwaliteitverhouding en maakt definitieve aanbiedingen met alle benodigde specificaties, beschrijvingen, prijzen en mogelijke tijdsplanning.

Daarna draag je het ontwerp in alle facetten over aan het uitvoerende projectteam en beoordeel je tijdens de uitvoering eventuele wijzigingen in het ontwerp en adviseer je over meer- / minderwerk.

In deze rol werk je samen in een hecht klantteam waarbij het resultaat voorop staat. Jouw inbreng hierbij is erg belangrijk.

We vinden jouw ideeën over hoe we werken en hoe het nog beter kan van grote waarde. We zeggen bij Unica ook niet voor niets : Samen maken we de toekomst!

Jouw team

Bij het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost in Zwolle werken zo’n 75 medewerkers vol trots aan mooie projecten voor Unica.

We verzorgen het projectmanagement bij innovaties en renovaties van gebouwen. Door onze brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken we van elk project een succes.

Een goed voorbeeld daarvan is de Sint Maartenskliniek waarvoor we innovatieve operatiekamers hebben ontwikkeld. Elk project is een team-effort en bij elk project streven we naar een duurzame relatie met onze klant.

Zo zorgen we ervoor dat we steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Vanuit het projectbedrijf Building Projects Noord-Oost werken we samen aan het beste resultaat voor klanten en partners.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek, werktuigbouw en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Winstdelingsregeling;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
 • Een lease auto die je ook prive mag gebruiken
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Als Lead Engineer Werktuigbouwkunde ben jij klantvriendelijk, teamspeler en stressbestendig.

  Daarnaast vragen we van jou :

 • Een afgeronde hbo-opleiding Werktuigbouwkunde;
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van toepasselijke computerprogramma’s voor het maken van tekeningen en technische berekeningen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier