Koerier auto
Tempo-Team
Eindhoven, NL
1 minuut geleden
source : Joof.nl

Wat moet jehebben?

In bezit zijn van eengeldig rijbewijs

Beschikbaar van dinsdag t / mzaterdag

Beschikbaar zijn tussen 09.30-18.00uur

AlsChauffeur Bezorgen ga je post bezorgen (dus geen pakketten)met de auto, met begin- en eindpunt de genoemde locaties.

Je wordt volgens de CAO PostNL.

Als chauffeur bezorgenwerk je van dinsdag t / m zaterdag tussen 09.30 en 18.00uur.

Hetvetrekpunt is onze locatie zoals hierboven genoemd en je bezorgd depost in de regio, aan het einde van de dag lever je hier ook weerde auto in.

De werkzaamheden bestaangrotendeels uit het bezorgen van brieven en briefpakjes die door debrievenbus passen. De enige momenten dat de medewerkers aan moetenbellen is bijvoorbeeld als de brievenbus te klein is.

Dezewerkzaamheden worden uitgevoerd in een PostNL auto en beslaan zo’n150 tot 200 kilometer per dag en dat betekent dat je gaat bezorgenin de wat verder afgelegen gebieden in onsbezorggebied.

Het is de bedoeling datde bezorger Nederlands kan praten en schrijven. Tevens moetenmensen fysiek in staat zijn het werk uit te voeren en zeker geenklachten hebben in rug en bewegingsapparaat.

Het spreekt voor zichdat kandidaten moeten beschikken over een geldigrijbewijs.

Ook moet de kandidaatbeschikken over een smartphone en bereid zijn deze te gebruikenvoor het werk. Middels een App die wij ter beschikking stellen kande kandidaat pakjes / brieven scannen en kan hij diversebedrijfsinformatie tot zich nemen.

Hiervoor wordt een maandelijksevergoeding van € 10,00 tegenover gesteld, dat ruim voldoende is omhet verbruik te dekken.

Vind jij het leuk omheerlijk zelfstandig te bezrogen? Reageer dan snel want vol vol!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannenals vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier