Monteur Panelenbouw
Trinamics
Tilburg, Noord Brabant, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie Voor onze opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een Panelenbouwer. Onze opdrachtgever bouwen besturingspanelen en schakel- en verdeelrichtingen in eigen huis.

Je bent betrokken bij het gehele proces en werkt aan diverse afwisselende projecten. In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedraden en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

De opdrachten zijn meestal klant specifiek. Functieomschrijving Bij onze opdrachtgever werkt een gespecialiseerd team van ongeveer 15 vaste paneelbouwers.

Deze functie is geschikt voor iemand met enkele jaren werkervaring in de panelenbouw (is een pré) of een MBO niveau 4 schoolverlater die zich verder wil specialiseren in de panelenbouw.

Werkzaamheden : Realiseren van besturingspanelen volgens tekening Realiseren van verdeelsystemen volgens installatieschema Werken conform de NEN-3140 aanwijzing, veiligheidsvoorschriften, gebruik PBM's en huisregels Meewerken in de buitendienst bij piekperiodes Functie-eisen MBO niveau 4 afgeronde opleiding (mechatronica, elektrotechniek, automatiseringstechniek, energietechniek) Een geldig VCA Hoge mate van nauwkeurigheid Aanbod Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers?

Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste ;Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies. Inlichtingen bij Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen?

Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar of bel naar en vraag naar Arjan

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier