Projectleider Elektrotechniek, locatie Schiphol
Engie Nederland
Schiphol, Netherlands
3 dagen geleden
source : Joof.nl

FUNCTIEOMSCHRIJVING Als Projectleider bij een van de grootste luchthavens van de wereld krijg je te maken met zeer complexe projecten.

 • In deze sterk gereguleerde 24-uurs omgeving is het jouw taak om het gehele proces van onze project te begeleiden; van deelname in bouwvergaderingen tot het opleveren van het ;
 • Je werkzaamheden bestaan onder andere uit; Het aansturen en het delegeren van werkzaamheden aan de werkvoorbereiding en planning Het opstellen van (concept) offertes aan de hand van de calculatie Het opvragen van offertes bij leveranciers en bij de interne afdelingen Het assisteren / uitvoeren van management veiligheidsinspecties Het toezien op en het bewaken van het budget / kosten op het project FUNCTIE-EISEN Afgeronde HBO opleiding met diepgaande kennis van elektrotechnische installaties Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een utilitaire omgeving Goede communicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten Goed analytisch denkvermogen Teamspirit en stressbestendig Voldoende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

  Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter ; Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Bij deze functie horen daar ook een laptop, telefoon en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten.

 • En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans ;
 • B EDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

 • Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot ;
 • Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

 • We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat ;
 • CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Marco Sanchez via of telefonisch op ; Projectleiders Additional Information Main Tile : #ProjectleidersManagers NL

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier