Schoonmaakmedewerker
VLS Schoonmaak
Hilversum, NL
8 uur geleden

Parttime schoonmaakmedewerker Hilversum

VLS is met haar 40 jarig bestaan, landelijk netwerk en sterke positie binnen de Nederlandse schoonmaakbranche een belangrijke speler.

VLS is trots op haar prominente rol als groot werkgever en ook het resultaat : schoonhouden. Dankbaar werk dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze 1500 medewerkers.

Het is de basis van ons succes, de professionaliteit en expertise van VLS. Daarom doen vele tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor 7,5 uur per week. Ben jij iemand die flexibel is en die graag werkt onder goede arbeidsomstandigheden, samen met leuke collega’s, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor Hilversum. We zoeken iemand die parttime inzetbaar is binnen een kantoorachtige omgeving voor 1,5 uur per dag.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De schoonmaakwerkzaamheden zullen plaatsvinden in onderling overleg. In totaal betreft de functie 7,5 uur per week.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier