Manager Tax Reporting
BDO Nederland
Amstelveen
5 dagen geleden

Jouw uitdaging

Je bent als Manager Tax Reporting de specialist voor jouw klanten in hoogwaardige en effectieve tax compliance en tax accounting processen.

Je werkt intensief samen met partners en collega’s in alle functielagen en verschillende disciplines om samen de klanten optimaal te kunnen bedienen.

Je hebt ook veel contact met klanten en weet dit om te zetten in een optimale relatie. Jij begeleidt de minder ervaren specialisten door je eigen ervaring in te brengen.

Tevens lever je een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de internationale praktijk binnen Nederland, maar ook over de grens.

Dit brengt verdieping in jouw rol als Manager Tax Reporting.

De werkomgeving

Landelijk werken er bij BDO ruim 400 fiscalisten met veel enthousiasme aan uiteenlopende fiscale vraagstukken. Het klantenpakket waarvoor je werkt, bestaat vrijwel volledig uit multinationals.

BDO Amstelveen bestaat uit een jong, enthousiast en ambitieus team van 80 fiscalisten waarbij alle verschillende specialisaties vertegenwoordigd zijn (algemeen / nationaal, internationaal, btw, loonbelasting, lokale heffingen, estate planning en innovatie).

Het is een hecht team en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, momenteel veelal online en zodra weer toegestaan buiten kantoor of over de grens.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier