Specialist Secundaire Systemen
Moteq
Eindhoven
25 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Engineering & Realisatie van EBS (Expertise, Bedrijfsvoering & Stations) is verantwoordelijk voor het onderhoud en oplossen van storingen aan de gebouwen en installaties op de hoogspanningsstations in Noord-

Brabant en Limburg. Daarnaast worden in opdracht van Asset Management nieuwbouw- en vervangingsprojecten uitgevoerd. Tot wel 60% van het werkpakket bestaat uit het realiseren van projecten waarbij stations worden gebouwd, vernieuwd of uitgebreid.

Het werk gaat daarmee veel verder dan alleen onderhoud of storingen, wat zorgt voor een ongekende dynamiek in het werkpakket.

Binnen EBS en de afdeling Engineering & Realisatie kom je in een warm bad terecht : hoge specialisatiegraad, hoog kennisniveau, een gestructureerde en leuke werksfeer en betrokken collega’s.

Je werkt met een grote diversiteit aan apparatuur, materialen en middelen. Je komt te werken in een team dat volop in beweging is, vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en trots is op haar goud : vakmanschap, saamhorigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, collegialiteit én kwaliteit boven kwantiteit.

Verder vinden we het hebben van een luisterend oor belangrijk en hebben we een sfeer die zich kenmerkt door openheid, sociale veiligheid en wederzijds respect.

Als Specialist secundaire systemen Hoogspanning in regio Noord-Brabant werk je vrijwel elke dag in de HS - / MS-stations.

Je hebt een eigen auto, een laptop en vrijheid op maat. Je verricht inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan secundaire elektriciteitsinstallaties, stations, systemen, TF systemen en signaleringen die naar het Bedrijfsvoeringcentrum (BVC) worden gestuurd.

Je draagt zorg voor onderhoud en functionele testen, maar draait ook mee in projecten. Daarin werk je veel samen met de afdeling Net Automatisering (NA).

Daarnaast ben je betrokken bij verbeterideeën en initiatieven en denk je mee hoe we het werk slimmer en efficiënter kunnen uitvoeren.

Continu de verbetering zoeken zit in je mentaliteit.

EBS (Expertise, Bedrijfsvoering & Stations) staat garant voor een dynamische wereld en enkele grote uitdagingen. Zo hebben we een aantal grote opdrachtgevers zoals TenneT en worden de komende jaren veel windmolenparken aangesloten op ons HS net.

Je draait mee in de eerstelijns-storingsdienst, wat betekent dat je één keer in de zes weken een storingsdienstweek hebt.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van al je administratieve werkzaamheden. Jouw werkgebied is de provincie Brabant.

Ben jij de kandidaat?

 • Je bent in het bezit van minimaal een afgerond diploma op MBO 4-niveau
 • Je hebt ervaring in de hoogspanningstechniek
 • Je bent woonachtig in Brabant of bereid daarnaartoe te verhuizen
 • BEI BLS & BHS gecertificeerd is een pré
 • Je bent in het bezit van rijbewijs-BE of bereid dit voor start te behalen
 • Je draait storingsdienst in het gehele verzorgingsgebied van ons team, dat is in Brabant én Limburg. Dat betekent dat je in beginsel in beide gebieden ingezet gaat worden op zowel projecten als onderhoud, om de opbouw van beide netten goed te leren kennen.

  Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Waar jij gaat werken

  Onze opdrachtgever leidt Energie in goede banen. Zij transporteren gas en elektriciteit in Noord- Oost en Zuid-Nederland voor 2,7 miljoen huishoudens en bedrijven.

  De netbeheerder is verantwoordelijk voor het gas- en elektriciteitsnetwerk en beheert, onderhoudt en vernieuwt het energienetwerk waarover de leverancier stroom of gas bij de consument thuis of bij het bedrijf brengt.

  Radicaal herontwerp van processen en ondersteunende systemen moet de komende jaren zorgen voor een forse verbetering van onze efficiency en klant- en medewerker tevredenheid.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier