Tekenaar Werkvoorbereider
PeMa Personeelsdiensten B.V.
Enschede, Overijssel
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

PeMa Personeelsdiensten, zoekt voor haar opdrchtgever een Tekenaar Wervoorbereider Calculator.

Onze opdrachtgever is een klein metaalbedrijf wat actief is in de bouw, voedingsindustrie, industrie en afvalverwerking. Ze zijn gespecialiseerd in de fabricage van diverse machine- en staalconstructies, waaronder : machineframes, trappen, bordessen, leuningen en complete staalconstructies die gemaakt worden van staal, aluminium, rvs en de daarbij horende laswerkzaamheden (Mig / Mag, BMBE & Tig).

Daarbij voeren ze ook diverse plaatbewerkingen uit zoals knip- en zetwerk, conventioneel verspanen (draaien / frezen) . Daarnaast voeren zij onderhoud- en revisie-werkzaamheden uit aan machines, fabrieksinstallaties, (gas, lucht) leidingen en verschillende soorten constructies bij een aantal (grote) gerenommeerde bedrijven in de regio Twente.

De functie

Op het kantoor werk je als tekenaar, werkvoorbereider en calculator. Je maakt tekeningen middels het 3D pakket Tekla Stuctures n.

a.v. klant specifieke aanvragen. Je doet de werkvoorbereiding en maakt zelfstandig calculaties of assisteert de bedrijfsleider met de calculaties.

Je zorgt voor de inkoop van de benodigde materialen bij de verschillende toeleveranciers ten behoeve van de productie en lopende projecten.

Daarnaast heb je veelvuldig contact met de mensen in de werkplaats m.b.t. werkuitgifte en tijdsplanning en de bedrijfsleider en opdrachtgever(s) over de voortgang van de projecten.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier