Mogelijkheden voor Nederlandssprekend personeel - Verhuizen naar Krakau, Polen
Shell Business Operations
Coevorden, NL
7 dagen geleden
source : Werken in het buitenland

Spreek jij vloeiend Nederlands? Sta je open voor nieuwe uitdagingen? Ontwikkel je jezelf graag binnen een dynamische en internationele wereld?

Zo ja, lees dan snel verder!Shell Business Operations in Krakow is opgezet door een international team bestaande uit 3100 professionals van 45 verschillende nationaliteiten.

In samenwerking met partners over de hele wereld, werken we aan de opzet van een van de meest toonaangevende ondernemingen.

Shell Business Operations is een essentieel onderdeel van de complexe processen binnen de gehele organisatie Shell.

We werken in meer dan 20 verschillende talen en zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de volgende afdelingen : Finance Operations Customer Service HR Services Contracting & Procurement Lubricants Supply Chain Internal Communication Trading & Supply Logistics Legal Wat we van jou verwachten : Goede kennis van de Nederlandse taal (C1) en Engels (B2) Uitstekende communicatieve vaardigheden Een klantgerichte instelling Je gaat gestructureerd te werk en fungeert goed binnen een dynamische werkomgeving Je bent een echte teamspeler Goede kennis van MS Office Door voor Shell Business Operations aan de slag te gaan kun je rekenen op : Een aantrekkelijk salarispakket met jaarlijkse bonussen, Een zorg-

en levensverzekering, Een multisport card die toegang biedt tot diverse sportfaciliteiten in Polen, Vouchers voor diverse winkels, bioscopen, theaters en nog veel meer, Een bonus wanneer je een vriend of vriendin aanbeveelt voor ons te werken, Shell biedt de mogelijkheid tot deelname aan diverse sporten (b.v.

voetbal, volleybal, hardlopen of paardrijden), Shell biedt de mogelijkheid om extra trainingen en cursussen te volgen (bv.

ACCA, CIMA, CIPS, Lean Six Sigma), EuroShell card.

Sollicitanten uit het buitenland kunnen rekenen op een aantrekkelijk verhuispakket

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier