(Leerling) bedrijswagenmonteur
Wezenberg Groep
IJsselmuiden, NL
1 dag geleden

Vacature details

Vacature (Leerling) bedrijswagenmonteur

Sluitingsdatum Details Fulltime IJsselmuiden

Leerling) bedrijfswagenmonteur

Fulltime IJsselmuiden

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan bij een solide transportbedrijf met goede salariëring en zeer modern en goed onderhouden materiaal?

Dan ben je bij Wezenberg aan het juiste adres!

Wezenberg is gespecialiseerd in koeltransport en losgestort vervoer van AGF-producten, winkeldistributie en multimodaal transport.

Het betreft een familiebedrijf waarin een open en directe manier van communiceren gehanteerd wordt en waarin een sociale en collegiale cultuur heerst.

Voor onze garage zijn wij op zoek naar een allround vrachtwagenmonteur. Als vrachtwagenmonteur ben je verantwoordelijk voor de onderhoud-

en reparatiewerkzaamheden aan zowel trucks als opleggers. Hierbij is het van belang dat jij een no-nonse en aanpakkersmentaliteit hebt.

Er wordt gewerkt in een hecht team collega s, waarin een goede collegiale sfeer heerst. Voor onze servicedienst zal het ook voorkomen dat er in de avonden / weekenden gewerkt wordt, dus flexibiliteit hierin is een vereiste.

Wij hebben voorkeur voor een kandidaat met een afgeronde bedrijfsautotechnicus opleiding, maar wij staan ook open voor kandidaten uit een andere sector (met aantoonbare affiniteit voor techniek) of BBL ers.

Bij interesse en gebleken geschiktheid zijn wij zeker bereid opleidingsmogelijkheden te bieden.

Pas jij in het profiel en voel je je aangesproken tot deze vacature? Reageer dan snel!

Terug Solliciteer

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier