Teamleider
St Jansdal Ziekenhuis
Harderwijk en Lelystad, NL
22 uur geleden
source : Joblift

Waar kom je te werken?'Klinische chemie is onmisbaar bij de diagnose en behandeling van ziekten.'Het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) onderzoekt diverse lichaamsmaterialen van patiënten uit het ziekenhuis, van de huisarts, GGz Centraal, de Trombosedienst en verloskundigenpraktijken.

Met de resultaten van onderzoek in bloed of andere lichaamsvloeistoffen worden artsen geadviseerd bij de behandeling van hun patienten.

 • Zo kunnen zij ziekten in een vroeg stadium opsporen, behandelen of zelfs voorkomen.Het KCL is onderverdeeld in een hematologisch-;
 • chemisch-; moleculair biologisch-; urine- en afnamelaboratoria en Trombosedienst. Het KCL is in 2019 grotendeels vernieuwd en werkt met zeer moderne apparatuur.

  Daarnaast voldoet het aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen voor Medische Laboratoria (ISO15189 geaccrediteerd).

  Binnen het KCL werken ruim 145 medewerkers (circa 90 FTE). Er is een hoofdvestiging in Harderwijk en een nevenvestiging in Lelystad.

  Wil je nader kennismaken met ziekenhuis St Jansdal als werkgever, lees dan hier verder.Wat ga je doen bij ons?Onder verantwoordelijkheid van het hoofd KCL ben je integraal verantwoordelijk voor het laboratoriumproces in de preanalyse (organisatie en logistiek van de bloedafname in het ziekenhuis, buitenprikposten, zorginstellingen en bij patiënten thuis) of in de analyse (voor een belangrijk deel volledig geautomatiseerd, maar het betreft ook handbepalingen).

  Je draagt zorg voor afstemming van processen binnen en buiten de eigen afdeling. Je stuurt op samenwerking en resultaat.

  Kwaliteit en klantgerichtheid zijn hierbij de sleutelwoorden.Als teamleider heb je een actieve rol in de verander- en verbeterprocessen.

  Je geeft direct leiding aan de sectorcoördinatoren en een team medewerkers, in totaal ca. 35 personen. Je stuurt hen aan, biedt hen ondersteuning en coaching.

  Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onder andere het HR beleid, ziekteverzuimbegeleiding en jaargesprekken.

  Het leidinggevende team van het KCL bestaat uit 3 teamleiders en 2 hoofden. Vanwege de recente organisatieverandering zullen we het komende jaar de aandachtsgebieden van de teamleiders opnieuw vaststellen.

  Hoeveel uur kom je bij ons werken?De functie van teamleider wordt voor minimaal 32 uur per week ingevuld.Wat breng je mee om succesvol te zijn?

  Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding, waarin logistiek dan wel bedrijfskunde en management belangrijke vakken waren. Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

  Bij voorkeur heb jij ook ervaring in het deelnemen aan veranderprocessen en het invoeren van kwaliteit bevorderende maatregelen.

  Een wens, maar zeker geen must is het hebben van kennis en ervaring met planning en (pre-)analytische processen in de klinische chemie.

  Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven.

  Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  Je krijgt als teamleider een jaarcontract met - bij ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

  Het salaris van een teamleider bedraagt minimaal € 2.665,- en maximaal € 3.917,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), conform functiegroep 55 (FWG 3.

  0). Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

  Binnen ons ziekenhuis kun je jezelf op professioneel gebied continu blijven ontwikkelen. Zo bieden wij verschillende opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden aan.

  Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier