Leerkracht groep 1/2
RK Basisschool Klippeholm
Hoofddorp, Netherlands
5 dagen geleden
source : Meesterbaan

Leerkracht gezocht voor groep 1 / 2 per direct

Ben jij op zoek naar een school waar je zelf veel invloed hebt op het onderwijs? Graag met anderen werkt aan de doelstellingen van de school?

Ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en inzet van jouw talent? Een open en duidelijk klimaat heerst naar leerlingen, ouders en collega's?

Dan is RKBS Klippeholm wellicht interessant als volgende stap in jouw 'meesterschap'!

Wij zijn een stabiele school met 16 groepen in een traditionele nieuwbouwwijk in Hoofddorp. In ons dagelijks handelen hebben we veel aandacht voor sport, denken we diepgaand na over kansen en mogelijkheden binnen het onderwijs, durven we leerlingen centraal te stellen en zichzelf te laten zijn, voelen we ons sterk verbonden met de Kanjertraining maar bovenal hebben we aandacht voor elkaar.

Spreekt bovenstaand je aan? We gaan graag het gesprek aan met (toekomstige) collega's die beschikken over een gezonde hoeveelheid LEF.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier