Ergotherapeut
Bartiméus
Zwolle, Netherlands
5 dagen geleden

Locatie : Zwolle

Uren per week : 32 - 36 - uur per week

Contract :

Bartiméus is een expertiseorganisatie gericht op een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn. Dagelijks ondersteunen ruim 1500 deskundige medewerkers en ruim 900 vrijwilligers geïnspireerd door christelijke waarden meer dan 10.

000 mensen met een visuele beperking. Daarbij leveren we niet alleen zelf uitstekend onderwijs, zorg en andere vormen van begeleiding.

We zetten ons in voor een maatschappij waarin mensen met een visuele beperking met zo min mogelijk belemmeringen in hun natuurlijke omgeving kunnen leven.

Algemene informatie

Vanuit de regio s wordt dienstverlening geboden aan volwassenen, kinderen en jongeren, mensen met een meervoudige beperking en professionals.

Dit laatste gebeurt veelal in woon- en activiteitenvoorzieningen, kinderdagcentra, revalidatiecentra, verzorgings- en verpleeghuizen.

Voor je functie ben je regelmatig op pad of voert gesprekken op onze locaties.

Functieomschrijving

Je werkt multidisciplinair en bent met het team verantwoordelijk voor de hulpvragen van cliënten met een visuele en meervoudige beperking.

Je doet onderzoek, verricht observaties en geeft behandeling en advies aan cliënten en het cliëntsysteem op het gebied van zelfredzaamheid, verlichting, communicatie en mobiliteit met gebruikmaking van hedendaagse technologie.

Daarnaast verzorg je regelmatig cursussen en trainingen voor medewerkers. In afstemming met je directe collega’s organiseer je je eigen werkzaamheden.

Je rapporteert in het digitale dossier van de cliënt.

Functie-eisen

Wij vragen een zelfstandige en flexibele collega, iemand die beschikt over creativiteit en de cliënt en het cliëntsysteem weet te motiveren.

Het kunnen aanbrengen van prioriteiten gaat jou gemakkelijk af. Ervaring in het werk met mensen met niet-aangeboren hersenletsel in een revalidatiesetting heeft onze voorkeur.

Daarnaast is kennis van hulpmiddelen voor mensen met een (visuele) beperking een pre. Vanzelfsprekend heb je een HBO-diploma Ergotherapie.

Wij gaan ervan uit dat je flexibel wilt en kunt reizen en óf in het bezit bent van een auto óf bereid bent met het openbaar vervoer te reizen.

Wij vragen je de christelijke identiteit van Bartiméus te respecteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een boeiende en zeer afwisselende functie in een betrokken team. Bartiméus biedt de mogelijkheid via scholing je kennis en deskundigheid te verbreden of te verdiepen.

Zo wordt bij indiensttreding een introductiecursus aangeboden over onze specifieke cliënten. Hierna ga je meerdere opleidingen doorlopen om de specialistische materie je eigen te maken.

Wij bieden in eerste instantie een contract van een jaar aan. Bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren, een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg en het pensioenfonds Zorg & Welzijn. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal €3.

928 op basis van 36 uur (FWG 3.0, functiegroep 55 per 1 juni 2018).

Voorafgaand aan indiensttreding wordt om een Verklaring Omtrent Gedrag en een referentieverklaring WKKGZ gevraagd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier