Hulpmonteur
Luba Uitzendbureau
Zwaag
10 dagen geleden

Over de functie

Samen met een team zorg je voor het realiseren van perfect geplaatste folies en belettering op verschillende ondergronden.

Denk hierbij aan tankstations, vliegtuigen en carwrapping! Het kan ook voorkomen dat je stickers moet demonteren. De rollen met folie wegen zo'n 20 kg en het kan voorkomen dat deze naar hoogte moeten worden gebracht.

Het is daarom belangrijk dat je fysiek sterk bent en geen last hebt van hoogtevrees. Het werk wordt zowel binnenshuis als op locatie uitgevoerd.

De dag van tevoren hoor jij waar je de volgende dag samen met een paar ervaren collega's heengaat. Dit kan door heel Nederland zijn en dit vraagt om flexibiliteit aangezien de ene dag langer kan duren als de andere.

Ben jij een aanpakker, technisch en handig dan is dit de perfecte baan voor jou!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een specialist in het aanbrengen van zelfklevende reclame-uitingen op verschillende ondergronden.

Hierbij kunnen de werkzaamheden bestaan uit het decoreren van personenwagens, vrachtwagens, opleggers, schepen, vliegtuigen en andere voertuigen.

Daarnaast wordt er belettering aangebracht op gevels, winkelramen en expositiewanden.

Wat wij vragen

 • jij bent fysiek sterk
 • Jij bent creatief en secuur
 • Jij hebt een service- gerichte instelling
 • Jij hebt oog voor detail en afwerking
 • Jij bent flexibel, geen 8 tot 17 mentaliteit
 • Jij hebt een VCA certificaat of bent bereid om deze te halen
 • Wat wij bieden

  Een leuke en creatieve baan voor langere tijd waar jij ingezet wordt op verschillende projecten door heel Nederland. Je gaat het vak Sign leren en je eigen maken.

  Het salaris als je start ligt tussen de € 10,36 en € 11,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast worden de uren die je onderweg bent naar een locatie ook uitbetaald.

  Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier