Account Manager, Bouwsector
Raaak Personeel B.V.
Oosterhout, nl, NL
10 dagen geleden
source : Joblift

Heb jij ervaring met sales activiteiten in de bouwsector? Houd jij van netwerken en ben jij sterk met uitbouwen van klantenpotentieel?

Lees dan verder.Als Account Manager kom je te werken bij een internationaal opererend familiebedrijf dat producten produceert voor diverse toepassingen binnen de bouwsector.

Het betreft voornamelijk leidingsystemen voor zowel de professionele markt als de retail markt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitbouw van het huidige klantenbestand.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding van het klantenbestand met nieuwe klanten of projecten. Je speelveld is Nederland!Wie zijn je afnemers?

Denk bijvoorbeeld aan overheidsinstanties, aannemers, bouwmarkten, bouwbedrijven e.d. Hierdoor is het belangrijk dat je ervaring en kennis hebt met bouwtechniek.

Je bent als Accountmanager regelmatig op locatie en in contact met je afnemers. Je bent een volwaardige gesprekspartner, die luistert naar de behoefte van de afnemer en adviseert over bestaande of nieuwe assortimenten.

De functie is fulltime voor 40 uur per week. De verdeling tussen binnen en buiten is ongeveer 60% tot 70% buiten op locatie en de rest van de tijd ben je binnen op kantoor om administratie bij te werken.

 • Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding - Je hebt een MBO / HBO werk- en denkniveau;- Je bent commercieel ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt ervaring of affiniteit met bouwtechniek;- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;- Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout (NB).
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier