Werkvoorbereider Droge afbouw in Vriezenveen
Raab Karcher
Vriezenveen
5 dagen geleden

Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacatureJouw naamJouw e-mailadresNaam vriendE-mailadres vriend

Werkvoorbereider Droge afbouw

Beschik jij over technisch- en commercieel inzicht? Dan is de functie van Werkvoorbereider Droge afbouw iets voor jou.

In deze dynamische functie van werkvoorbereider houdt jij je bezig met de complete begeleiding en coördineren van de levering en uitvoering van projecten met verdiepingshoge panelen gemonteerd in het werk.

Het traject begint met de vraag van een aannemer die samen met een architect een project heeft uitgewerkt. Ze komen bij jou voor een offerte op maat.

Door jouw technisch inzicht kan jij samen met onze uitvoerder het juiste advies geven aan onze klant.

Jouw functie in een notendop :

 • Het uitbrengen van offertes aan (potentiële) opdrachtgevers; aan de hand van tekeningen, het bestek, prijzen van leveranciers
 • Begeleiden van offertetracé in samenwerking met onze afdeling Sales.
 • Het bevestigen en begeleiden van prefab opdrachten inclusief de administratieve afhandelingen in samenwerking met onze prefab leveranciers.
 • Vastleggen van afspraken en planningen in het ERP systeem.
 • Jouw werkplek

  Als werkvoorbereider droge afbouw kom je te werken in een team van 30 personen binnen de afdeling Prefab. Het is een zeer gevarieerd team van mannen en vrouwen, jong en oud.

  Er heerst een saamhorig, informeel en toegankelijke sfeer binnen het team. Samenwerken dat is kenmerkend voor ons team.

  Over de organisatie

  Met bijna 34 vestigingen is Raab Karcher de landelijke bouwmaterialenleverancier met een ruim assortiment bouwstoffen, hout, bevestigingsmiddelen en een sterke landelijke logistiek.

  Op een aantal van deze vestigingen hebben wij een showroom waar wij een uitgebreid assortiment tegels en sanitair presenteren.

  Bij alles wat we doen houden wij rekening met de invloed die onze bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij.

  Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven steunen op de hoeksteen van de bouw’.

  Met ongeveer 700 collega’s die in de 34 vestigingen werken, zijn onze teams klein maar fijn. Hierdoor zijn de teams hecht en bij elkaar betrokken.

  En niet alleen dat, ook is er veel diversiteit. Vrouwen en mannen. Jong en oud. In uiteenlopende functies, van chauffeurs tot marketingmedewerkers, van binnendienstmedewerker tot teamleider Magazijn.

  Diversiteit ten top dus.

  Dit breng je mee

  Als werkvoorbereider droge afbouw ben jij een energieke, hands-on aanpakker. Je kan goed samenwerken en bent flexibel ingesteld.

  Aangezien je veel contact hebt met diverse stakeholders ben je communicatief vaardig en klantvriendelijk.

  Daarnaast zouden we het fijn vinden als jij over de volgende functie eisen voldoet :

 • je beschikt over een afgeronde mbo / hbo opleiding, bij voorkeur richting bouwkunde;
 • je beschikt over commercieel- en technisch inzicht;
 • je kan technische tekeningen lezen;
 • je hebt affiniteit met de bouw.
 • Dit kan je van ons verwachten

  Een afwisselende en zelfstandige functie waarin je samenwerkt met een talentvol en ambitieus team. Jouw collega’s hechten veel waarde aan een perfecte, onderlinge samenwerking.

  Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en behouden talent. We staan erom bekend dat we ons personeelsbeleid continu ontwikkelen en optimaliseren.

  Als werkvoorbereider droge afbouw bij Raab Karcher kom je te werken bij de Top Employer binnen onze sector wat vele voordelen met zich meebrengt, zoals :

 • ruimte om zelfstandig te werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • bijdragen aan onze groeistrategie.
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden :
 • een marktconform salaris.
 • veel vrije tijd : 25 vakantie- en 12 atv-dagen.
 • een goede pensioenregeling.
 • korting op jouw ziektekostenverzekering
 • volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.
 • een uitgebreid leer- en inwerktraject om je voor te bereiden op de praktijk.
 • Deze vacature vraagt om jouw (re)actie

  Wil jij werken bij een Top Employer en Raab Karcher komen versterken als werkvoorbereider droge afbouw in Vriezenveen? Reageer dan direct via de button solliciteer’.

  Raab Karcher heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen en zijn voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren.

  Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

  Raab Karcher heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen en zijn voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren.

  Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier