Software Test Engineer
sQout
Veenendaal, NL
6 dagen geleden

Functie Software Test Engineer

Voor deze uitdagende baan in een internationale ambiance moet je goed kunnen communiceren en de Engelse taal uitstekend beheersen.

Je krijgt een heleboel taken op testgebied. Daarnaast moet je je verdiepen in de eisen van functionele veiligheid. Het creëren van en assisteren bij geautomatiseerd testen behoort ook tot je werkzaamheden, net als het opzetten van de benodigde testen van software en hardware.

Je houdt je ook bezig met masterplannen, releases, het up-to-date houden van handmatige en geautomatiseerde testen op basis van nieuwe inzichten, het opsporen van bugs en natuurlijk het meedenken aan verbeteringen van het testproces.

Je werk is heel afwisselend.

Gevraagd Software Test Engineer

Ervaring met Agile

Bewijsbare werkervaring met software testen (ongeveer 2 à 3 jaar)

Ervaring met ISTQB, TMap Next en C of CAN protocollen

Je hebt een analytisch denkvermogen en je werkt oplossingsgericht

Bedrijfsinformatie

Innovatief zijn, het belang van de klant voorop stellen en een gezonde ambitie om te groeien. Haalbare doelen nastreven, plus natuurlijk de beste kwaliteit en daar aan blijven werken.

Zo is dit internationale bedrijf uit de omgeving Veenendaal groot geworden. Luisteren naar de opdrachtgever en communiceren op een open en informele manier.

Goed samenwerken met de opdrachtgever leidt immers tot het beste resultaat. Met minder neemt dit bedrijf, gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsvoertuigen, geen genoegen.

Om je thuis te voelen in deze internationaal georiënteerde omgeving moet je een perfectionist zijn die uitstekend kan communiceren, vooral in het Engels.

Er heerst een no nonsens mentaliteit, maar ook een open sfeer waarin mensen respectvol met elkaar omgaan. De communicatielijnen zijn kort.

Hoewel er veel sprake is van teamwork, moet je ook zelfstandig kunnen werken. Je krijgt veel ruimte voor jezelf, je kunt hier heel veel leren en er zijn veel kansen om je te ontplooien

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vaste functie op een vaste werklocatie

Een uitdagende, afwisselende baan vol professionele verrassingen

Parttime en flexibele werktijden zijn bespreekbaar

Een goed salaris dat bij je capaciteiten past, oplopend tot 4000k

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier