Technisch inkoper
Voort
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Op de afdeling Inkoop is onze opdrachtgever op zoek naar iemand die het offerte aanvraag proces wil ondersteunen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het uitsturen van offerte aanvragen richting de leveranciers, het nabellen en uiteindelijk het registeren van de prijzen.

Daarnaast kan jij een bijdrage leveren in de optimalisering van de processen. Een proactieve communicatieve houding richting verschillende afdelingen, vestigingen, maar ook leveranciers wereldwijd zorgt ervoor dat elke dag weer anders kan verlopen.

Een mooi voorbeeld van de werkzaamheden is dat sommige artikelen niet via een buitenlandse vestiging aangeschaft kunnen worden en de verantwoordelijk ligt bij jou om de juiste artikelen via Nederland op de plaats der bestemming te krijgen.

Met andere woorden een uitdagende en diverse functie, waarbij jij een belangrijke bijdrage zal leveren voor de afdeling Inkoop

Functieeisen

Wij zoeken iemand met een MBO+ achtergrond waarbij technische affiniteit gewenst zou zijn, maar niet noodzakelijk. Het is voor jou geen probleem om de werkzaamheden in het Nederlands of in het Engels uit te voeren.

Mocht je naast deze talen ook de Duitse taal beheersen dan is dit helemaal mooi meegenomen. Naast de talenknobbel is het handig om ervaring te hebben met Microsoft Office en een ERP-systeem.

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een wereldwijde organisatie die voortdurend de industrieën naar een hoger niveau wil brengen. Dit doen zij door geavanceerde, innovatieve technologieën te leveren waarmee de klanten succesvoller zijn.

Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert high tech machines.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we continu aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1500,- zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier