Hypotheekacceptant (beheer)
Novadia
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

Functie eisen Hypotheekacceptant (beheer)

 • minimaal MBO geschoold
 • in het bezit van minimaal 2 van de 3 WFT's : Basis, Hypothecair, Vermogen
 • 2 tot 3 jaar werkervaring in de financiële sector
 • Over Novadia

  Als personele dienstverlener detacheren wij sinds 1999 onze gediplomeerde specialisten en young professionals binnen de financiële dienstverlening.

  Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren Schade & Inkomen, Pensioen & Leven, Bancair & Hypotheken en Zorg. Behalve detachering bemiddelen wij ook op basis van Werving & Selectie.

  Onze klantenkring bestaat uit banken, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, verzekeraars en het professionele intermediair bedrijf.

  Bij Novadia doen we gewoon waar we goed in zijn. En dat doen we persoonlijk en graag. In een informele sfeer. Met oog voor mensen en verstand van de financiële dienstverlening.

  Wij staren ons niet blind op een gemaild profiel of cv. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het ons om. We willen je écht leren kennen.

  Pas dan vinden we de juiste match en reis jij dagelijks vrolijk naar je werk.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier