Servicemonteur Koudetechniek, locatie Roosendaal
ENGIE
Zoetermeer, South Holland, Netherlands
5 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De afdeling Onderhoud Beheer en Service (OBS) van ENGIE Refrigeration streeft voortdurend naar de beste service voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste koeltechniek, veiligheid, duurzaamheid en rendement.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • Het verrichten van onderhoudswerkzaamheden zoals afgesproken met de klant
 • Het opsporen, analyseren en verhelpen van storingen op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied
 • Het opstellen en bijhouden van onderhoudsrapportages en werkrapporten
 • Het tijdig signaleren van eventuele problemen en het uitbrengen van advies richting de klant in samenspraak met de werkvoorbereider
 • Het draaien van storingsdiensten
 • FUNCTIE-EISEN

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 Elektrotechniek / Koudetechniek
 • Minimaal 3 jaar ervaring als servicemonteur
 • In het bezit van F-gassen certificaat
 • In het bezit van of bereid tot het halen van een VCA certificaat
 • Ervaring in de koeltechniek is een pré
 • WAT BIEDEN WIJ JE

  Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij deze functie horen daarbij een laptop, telefoon en bedrijfsbus.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE

  ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

  Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  ENGIE Refrigeration is specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen : van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie.

  De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land-

  en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

  CONTACTINFORMATIE

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Marco Sanchez via email marco.

  sanchez engie.com of telefonisch op telefoonnummer 06-82125620.

  Monteurs

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier