Pedagogisch Medewerker | KDV Margriet
smallsteps kinderopvang
Rotterdam
5 dagen geleden

Over de locatie

Ons kinderdagverblijf ligt in een groot pand samen met onze buitenschoolse opvang aan de Klaverstraat 52 in Rotterdam. Ons kinderdagverblijf is zo ingericht dat kinderen er zelf op ontdekkingstocht kunnen.

Ook buitenspelen doen de kinderen graag. Dat doen we dan ook elke dag. Het theehuisje in de ruime stadstuin is favoriet.

We gaan regelmatig met een groepje kinderen op pad. In een vrolijke optocht wandelen we naar een park. Samen madeliefjes plukken of mooi gekleurde herfstblaadjes zoeken.

Met grappige taalspelletjes bereiden we de kinderen voor op de basisschool. Lijkt jou het leuk om samen de kleintjes de wereld te ontdekken en samen te spelen en te dansen?

Kom dan ons leuke team versterken! Onze kinderdagverblijf heeft horizontale 2 groepen. Wil je met de auto komen dan kun je in de buurt (betaald) parkeren.

Of kies je voor het ov? Dat is makkelijk want de bus stopt zowat voor onze deur. Of je kunt natuurlijk lekker op je fiets door Rotterdam!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier