Vestigingsmanager | Emmeloord
HetUitzendbureau.nl
Emmeloord, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze relatie in Emmeloord zoeken wij een VESTIGINGSMANAGER VERDUURZAMING & VASTGOEDONDERHOUD. Ben jij die gedreven leider die een nieuwe uitdaging zoekt bij een bedrijf die volop in ontwikkeling is? Solliciteer dan nu!

Jouw werkzaamheden.

Je bent een natuurlijk leider :

Je stuurt werkvoorbereiding en de projectleiders in de productie aan. Je bent benaderbaar en toegankelijk voor de vaklieden (ca.

50) en teamleiders in de teams, de projectleiding en werkvoorbereiding. Je hebt daartoe een hands-on managementstijl en je beweegt je gemakkelijk op verschillende niveaus binnen organisatie.

Je bent de verbindende factor in het bedrijf en draagt zorg voor een goede sfeer. Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn planning, de toewijzing van teams en inkoop van capaciteit-en onderaanneming.

Je bent lid van het Management Team en je draagt bij aan de realisatie van de visie en strategie.

Je realiseert klant- en bewonerstevredenheid :

Hoge klant- en bewonerstevredenheid is een belangrijk doel. Je draagt er zorg voor dat de randvoorwaarden die hiervoor nodig zijn geborgd worden en daarmee ook gerealiseerd worden.

Je bent daarbij het gezicht naar de klant op projectniveau en werkt nauw met hen samen.

Je bereikt resultaten :

Je bent P&L verantwoordelijk als ook voor de realisatie van projecten en projectresultaten. Je doelen zijn hierbij ambitieus maar haalbaar en je kan dit goed overbrengen aan de medewerkers binnen het bedrijf en hen hierin meenemen en begeleiden.

Ook ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van de projectplannen in overleg met de klant zodra de projecten in uitvoering genomen kunnen worden.

Daartoe werk je nauw samen met de Manager Planontwikkeling & Programmering van de Planvoorbereiding. Je rapporteert aan de directie.

Je ontwikkelt de organisatie :

Je bent proactief in het door ontwikkelen van processen, systemen en mensen binnen. Door je kennis van zaken coach je medewerkers in hun werkzaamheden om gezamenlijk de projectbeheersing, kwaliteit en kwantiteit van uitvoering en samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Je draagt zorg voor een cultuur van leren en continue verbeteren. Je initieert vernieuwingen en je professionaliseert de organisatie.

Je geeft vorm aan de uitvoering van het personeelsbeleid en je realiseert goed functionerende teams en gemotiveerde en loyale medewerkers.

Je bent in staat nieuwe medewerkers aan de organisatie te binden. Je werkt hierbij nauw samen met professionals uit de centrale organisatie.

Salarisomschrijving

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • Een open, energieke en verbindende persoonlijkheid;
 • Een teamspeler, sfeerbouwer, communicatief vaardig;
 • Je bent besluitvaardig en doortastend;
 • Je bent organisatorisch sterk;
 • Ervaring in en affiniteit met integraal vastgoedonderhoud en co-creatie is een pre.

  Wat wij bieden

  Vestigingsmanager zijn bij onze opdrachtgever betekent dat je een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan hebt met een grote mate van zelfstandigheid, waar je eigen inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt.

  Je werkt in een dynamische omgeving waarin je als professional uitgedaagd wordt. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en je wordt goed begeleid vanuit de directie.

  Daar bovenop kennen zij uitstekende salarissen en arbeidsvoorwaarden, waaronder een representatieve auto!

 • Stuur je cv voorzien van een korte motivatie naar guido.wind hetuitzendbureau.nl onder vermelding van 'Vestigingsmanager V&V'
 • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Guido Wind, 06 - 27385335.
 • Op de hoogte blijven van al onze vacatures? Volg ons dan op LinkedIn en Facebook.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier