Ovenbouwkundig metselaar
Tata Steel
IJmuiden, Nederland
22 uur geleden
source : onrecruit

Heb jij interesse in metselen en ontwikkel jij je als vaktechnicus binnen de Ovenbouwkundige dienst?

Wat ga je doen?

Als Vaktechnicus in de Centrale Werkplaats Ovenbouw (CWO) zul je het merendeel van je tijd werkzaam zijn in onze werkplaats en echt fysiek bezig zijn met vuur-

zuur- en slijtvaste bekleding van diverse installatie(onderdelen). Je dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het metselen van stenen en het storten van beton.

Je voert regelmatig herstelwerkzaamheden op locatie uit voor diverse klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de goten van de Hoogovens.

Je ontwikkelt je binnen deze functie, waardoor je in staat bent om klussen zelfstandig uit te voeren. Door het opbouwen van het juiste vakmanschap ben jij in staat een team aan te sturen bij een klus.

Herken jij jezelf hierin?

In deze

functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast :

 • heb je een afgeronde opleiding op minimaal MBO-2 niveau en affiniteit met techniek, met de bereidheid interne opleidingsmodulen te volgen tot niveau 3, met de mogelijkheid om door te groeien
 • heb je bij voorkeur ervaring met metselen
 • je weet effectief samen te werken met collega’s, opdrachtgevers en firma’s
 • ben jij een echte doorzetter die oplossingsgericht een probleem benadert
 • ben je in het bezit van rijbewijs B(E is een pre)
 • Wat bieden wij jou?

  Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat. Daarnaast bieden we je :

 • Volop uitdaging : iedere dag is anders doordat je continu aan nieuwe klussen werkt
 • De zekerheid van een grote organisatie. Zo hebben wij een eigen cao waarin de afspraken staan vastgelegd
 • Je kunt een goede werk-privé balans hanteren doordat je deelneemt aan de flexuren regeling. Je kunt hiermee tijd voor tijd sparen en zelfs voor extra vrije dagen per jaar
 • Standaard 36 vrije dagen per jaar : 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen
 • Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €3.196,- bruto per maand bedraagt.
 • 10% vaste toeslagen per jaar : een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
 • En daar bovenop nog een variabele winstdeling
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding
 • Wordt 2 / 3 van je pensioenpremie betaald door Tata Steel
 • Een VCA is benodigd om te mogen starten. Als jij deze niet hebt, bieden wij je de mogelijkheid deze te behalen.
 • Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.

  a. golf, wielrennen, hardlopen en roeien.

  Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw team :

  De Ovenbouwkundige Dienst (OBD) van de HTD onderhoudt en repareert vuur-, zuur- en slijtvaste bemetseling in verschillende installaties voor gehele site IJmuiden.

  Je kunt bij het aanbod denken aan vuurvast metselwerk, stortwerk van beton, slijtvast tegelwerk en zuurvast metselwerk. Je werkt dan in een klein team op locatie en voert daar je werk uit.

  Het is een op elkaar ingespeeld team die elkaar door en door kennen.

  Jouw fabriek :

  Als onderdeel van Engineering & Site Services zijn wij HTD Maintenance Services (HTD) hoogwaardig kwaliteitsleverancier van onderhoud en technische diensten aan voornamelijk technisch complexe productieinstallaties.

  Onze afdeling bestaat uit meerdere productgroepen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek.

  Wij leveren onze diensten aan de site IJmuiden om het totale resultaat van de primaire processen continu te verbeteren. Het is onze uitdaging toegevoegde waarde te leveren aan de site door vakmensen op te leiden storingen te verhelpen en kennis te behouden.

  Solliciteren of meer weten?

  Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, vergeet niet om je motivatiebrief mee te sturen.

  Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Arjan Brakenhoff, Corporate Recruiter, telefoon 0251-491123.

  Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier