Marktonderzoek naar leveranciers
UniPartners
Delft
3 dagen geleden

Bedrijfsinformatie

ZNP Verpakkingen is opgericht in 1929 en intussen uitgegroeid tot een bedrijf dat toonaangevend is op het gebied van verpakkingen voor zowel de food als non-food markt.

Projectomschrijving

ZNP Verpakkingen is op zoek naar nieuwe leveranciers die grondstoffen kunnen leveren voor hun verpakkingen. De Junior Consultant zal de markten in verschillende landen onderzoeken op zoek naar nieuwe leveranciers.

Zodra in deze landen potentiƫle nieuwe leveranciers zijn gevonden zal de Junior Consultant in overleg met ZNP Verpakkingen contact opnemen met deze leveranciers.

Dan zal de JC kijken naar de kwaliteit van de grondstoffen, kosten, minimum afname en achtergrond informatie van de leveranciers.

Ook zal worden gekeken naar de levertijd en verdere logistiek.

Student aan TU Delft

8-12 uur per week beschikbaar

Wat biedt UniPartners jou?

UniPartners biedt je een flexibele, uitdagende en zelfstandige baan waarbij je de kennis van je studie kunt toepassen in een bedrijf.

Zo kun je impact maken terwijl je ervaring opdoet in het bedrijfsleven. Een bestuurder van UniPartners begeleidt je als projectmanager en houdt contact met het bedrijf om het project goed te laten verlopen.

Solliciteer direct met CV en eventueel korte motivatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier