Hoofd Administratie
Domus Magnus
Haarlem, NL
7 dagen geleden

Ben jij ondernemend, gestructureerd, en zoek je een nieuwe uitdaging in een dynamische organisatie? Werk jij graag met mensen en word je enthousiast van digitale verbeteringen?

Dan ben jij het hoofd administratie die we zoeken!

Jouw verantwoordelijkheden :

Als hoofd administratie zorg jij ervoor dat de Domus Magnus een administratieve organisatie heeft die bij haar past. Zowel de financiële administratie, als de zorg-

administratie en de salarisadministratie behoren tot je aandachtsgebied. Samen met de medewerkers van de drie administraties (7 mensen) werk je aan de betrouwbaarheid en efficiency van de gegevensverwerking.

Daarnaast heb je veel contact met de concern-, de business en de zorgcontroller en rapporteer je aan de directeur Financiën en HR.

Ook de locatiemanagers zijn je gesprekspartners voor diverse administratieve aangelegenheden.

 • Je bent verantwoordelijk voor het coachend leidinggeven van medewerkers van 3 administraties
 • Je bent verantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de processen en gegevens van 3 administraties voor een twintigtal BVs
 • Je ziet toe op interne controles, met als doel het minimaliseren van financiële risico’s
 • Je stelt de jaarrekening op samen met collega’s
 • Je initieert en denkt mee aan verbeteringen op veel verschillende vlakken en voert deze in samen met collega's uit
 • Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie / administratie / accountancy of en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar
 • Je bent gestructureerd en kan goed in processen denken
 • Je hebt uitgebreide kennis van en handigheid met digitale systemen
 • Je toont initiatief en handelt en denkt vanuit onze klanten
 • Je bent communicatief vaardig en hebt leidinggevende capaciteiten
 • Met jouw organisatiesensitiviteit kan je makkelijk navigeren door onze dynamische en groeiende organisatie
 • Je bent pro-actief en vind het leuk om deze functie verder te ontwikkelen
 • Wie zijn wij?

  Domus Magnus is een particuliere groeiende, landelijke woonzorgorganisatie met 15 woonzorglocaties verspreid in Nederland.

  Bewoners wonen zelfstandig in een appartement in één van onze prachtige panden. Naast professionele zorg vinden wij het welzijn van de bewoners net zo belangrijk.

  Iedere dag streven we ernaar om de bewoners te laten leven zoals we zelf graag oud zouden willen worden. Het hoofdkantoor ondersteunt de locaties onder andere op gebied van financiën, kwaliteit, communicatie en HR.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een contract aan voor gemiddeld 32 of 36 uur per week. Je krijgt een salaris conform voor Hoofd Administratie (FWG 55-

  60), inschaling afhankelijk van werkervaring. Naast de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO VVT, bieden we een collectieve zorgverzekering bij CZ en krijg je een telefoon tot beschikking.

  Je standplaats is het hoofdkantoor in Haarlem. Je werkt in een groeiende organisatie met veel dynamiek en krijgt, naast veel verantwoordelijkheid, ook de ruimte om deze nieuwe functie vorm te geven.

  Meer weten of solliciteren?

  Is dit jouw nieuwe uitdaging? We ontvangen jouw CV en motivatie graag vóór 26 april via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Tessa de Bruin (directeur Financiën en HR).

  Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Smahane Bouchkaren (recruiter) bel of Whatsapp via 06-28370927 of mail naar

  In de sollicitatieprocedure zal om een referentie worden gevraagd. Daarnaast heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig om bij Domus Magnus te kunnen werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier