Senior aangiftemedewerk(st)er
Vinken Recruitment
Vught, NL
1 dag geleden

Functiebeschrijving

Als aangiftemedewerker ligt de nadruk op het verzorgen van (complexe) aangiften. Denk aan aangiften IB, zware aangiften VpB, aangiften BTW en LB, aangiften dividendbelasting en aangiften erf-

en schenkbelasting. De overige tijd kun je vullen met (voorbereidende) advieswerkzaamheden. Je hebt zelf de contacten met je klanten om te zorgen dat je je werkzaamheden kunt afronden.

En zoals al eerder genoemd, bepaal jij zelf je tijdsindeling en krijg je veel vrijheid in je functie. Je klanten zijn voornamelijk familiebedrijven in het MKB+-

segment en vermogende particulieren, maar ook internationale beursgenoteerde ondernemingen.

Functie eisen

Om de werkzaamheden op te kunnen pakken, is het wenselijk dat je minimaal 6 jaar ervaring hebt met het opstellen van fiscale aangiften.

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Fiscaal Recht en Economie en staat open voor verdiepende cursussen en / of opleidingen.

Je schakelt zelf graag met je klanten en legt gemakkelijk contacten. Zoek je een niet te groot fiscaal team, maar wel grotere klanten en meerder collega's waar je inhoudelijk mee kunt sparren?

Ben je extravert en pragmatisch ingesteld? Dan komen we graag met je in contact om je meer informatie te geven over deze rol.

Wat krijg je

Je salaris ligt tussen de € 3.500,00 en € 4.500,00, afhankelijk van je ervaring. Ook de secundaire voorwaarden zijn goed geregeld, zoals een leaseauto, een pensioenregeling en verdere opleidingsmogelijkheden en cursussen.

Je krijgt in een klein fiscaal team een zelfstandige functie waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor je eigen klanten.

Je werkplek is modern ingericht en regelmatig zijn er activiteiten en borrels.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier