Planvoorbereider Bouwprojecten - Amersfoort
Kracht Recruitment
Amersfoort, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Planvoorbereider ben je de rechter en linker hand van je klant. Vanuit de doelstelling om je klant volledig te ontzorgen adviseer je over contractvormen, kosten, bouwsystemen en methodieken.

Waar nodig laat schakel je expertise in van architecten, modelleurs en constructeurs om het gebouw voor de klant te laten leven.

Zodra het plan zijn definitieve vormen aanneemt coördineer je engineering, calculatie en voorbereiding om het bouwproces efficiënt en effectief te kunnen doorlopen.

Vanzelfsprekend geeft je leiding en werk je nauw samen met projectleiders, kostendeskundigen en planvoorbereiders uit de eigen gelederen.

Functie-eisen :

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring als Planvoorbereider bij een aannemer
 • Actuele kennis in bouwtechniek en bouwregelgeving
 • Inzicht in de opbouw van bouwkosten
 • Ervaring met het programma IBIS Trad
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze relatie is een veelzijdige bouwonderneming die zich als partner door het gehele bouwproces profileert. Of het nu gaat om een grootschalige renovatie, een gevarieerd woningbouwproject of een complexe utilitaire opdracht de onderneming mag het tot haar referentie projecten rekenen.

  Vaak trekken zij de spreekwoordelijk kar door projecten vanaf ontwerp tot oplevering aanvliegen. Meestal wordt dan ook de architect ingehuurd.

  Hiermee steeds gefocust op een efficiënt en soepel lopend projectproces. Zoals het een moderne aannemer betaamd zijn begrippen als BIM, 3D modelleren en Lean hier volledig ingeburgerd.

  Momenteel zoeken zij uitsluitend personeel die de interne organisatie verder brengt. Voor onderstaande vacature staan de hierboven genoemde begrippen centraal.

  Ben jij binnen je huidige werkgever uitgegroeid? Stap dan hier in om je ontwikkeling verder vorm te geven

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier