Sales Agent
Essent
Amsterdam-Amersfoort
5 dagen geleden

Wij gaan. Jij ook?

Bepaal zelf wanneer je werkt

Geef voor woensdag jouw beschikbaarheid voor de week erop door. Je kiest zelf de dagen die je werkt (ma t / m za). Zolang je maar twee dagen per week werkt.

Je wordt dan ingedeeld in twee- of drietallen om vervolgens vanuit kantoor (Amsterdam of Amersfoort) op pad te gaan naar bewoners óf op kantoor adviesgesprekken te voeren.

Laat jouw vrienden solliciteren

Op de werkvloer ontstaan er natuurlijk vriendschappen, maar hoe leuk zou het zijn als jouw vrienden ook in dezelfde periode kunnen starten?

Draag gelijk je vrienden aan.

Wij geloven erin dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het!

Door middel van onze Quickscan brengen we in kaart waar kansen liggen voor een onderneming op het gebied van energie efficiëntie.

Sinds 2011 hebben we al ruim 20.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen.

Dat is wat ons betreft nog lang niet genoeg! Help jij ons mee on nog meer ondernemers te overtuigen om te investeren in energiebesparende maatregelen?

Wij werken met een snel groeiend team, dat momenteel bestaat uit 136 werknemers. Of zijn het er inmiddels 137? 138? We groeien dus hard en zijn niet van plan daar voorlopig mee te stoppen!

Naast dat wij ons doordeweeks allemaal hard inzetten om goede resultaten te behalen, zetten we ons net zo hard in om van iedere dag een feestje te maken.

Tijdens Corona iets meer in de figuurlijke zin helaas, maar we hopen snel onze successen weer te kunnen vieren tijdens een mooi bedrijfsfeestje : )

Wat jij meebrengt

Wij zoeken iemand die

 • woonachtig is in Amsterdam of Amersfoort;
 • minimaal 2 dagen (15 uur) in de week kan werken;
 • als geen ander weet mensen te enthousiasmeren;
 • klantgericht en / of commercieel is ingesteld : je gaat altijd voor meer.

  WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT IEDEREEN ZICH WELKOM EN GEWAARDEERD VOELT BINNEN KLIMAATROUTE. WE HEBBEN EEN VRIJE EN OPEN CULTUUR WAARIN DIVERS* TALENT TOT BLOEI KOMT.

 • Onder diversiteit verstaan we allerlei kenmerken van een persoon, zichtbaar en onzichtbaar, denk bijvoorbeeld aan : gender, culturele en / of etnische achtergrond, opleidingsachtergrond, persoonlijkheid, religieuze achtergrond en seksuele oriëntatie.
 • Bij presteren hoort waarderen

  Wij bieden jou

 • een betekenisvolle studentenbaan met een startsalaris van €11 per uur inclusief vakantiegeld die je kunt aanvullen met gemiddelde bonus van €4 per uur (of meer) EXTRA;
 • ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden met toffe, leerzame trainingen vanuit de Klimaatroute Academy;
 • werken in een jong en gezellig team;
 • een gratis lunch (en fruit) op kantoor;
 • sportmogelijkheden voor onze fitgirls- en boys;
 • de mogelijkheid tot een spelletje of een wandeling om je dag te breken;
 • de allerliefste kantoorhond die je af en toe mag leasen.

  Over de organisatie

  Klimaatroute gelooft dat iedereen de stap naar duurzaamheid zal maken, wanneer klimaatbewust handelen een direct kostenvoordeel oplevert.

  Onder het mom van Groener, Beter & Goedkoper, maken wij gebruik van een slimme combinatie van producten en diensten. Dit levert meer winst op, zeker in combinatie met verminderde uitgaven als gevolg van een lagere energierekening.

  Klimaatroute vertegenwoordigt 20.000 ondernemingen, particuliere woningbezitters en sportverenigingen. Door deze schaal zijn er voor onze klanten duurzame oplossingen mogelijk die tot voor kort alleen voor het grootbedrijf mogelijk waren.

  Daarnaast begeleidt Klimaatroute haar klanten blijvend richting duurzaamheid en maximale kostenbesparing. Klimaatroute is onderdeel van Essent.

  Anneloes

  Verkoper"Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt binnen klimaatroute. We hebben een vrije en open cultuur waarin divers talent tot bloei komt"

  Sollicitatieproces

 • Stap 1 Sollicitatie Reageer door op de direct solliciteren’ knop te drukken
 • Stap 2 Eerst contact binnen 48 uur We nemen z.s.m. contact met je op!
 • Stap 3 Kennismakingsgesprek We spreken je graag en kijken of we matchen
 • Stap 4 Afrondingsgesprek Vervolgstappen doornemen voor je snelle start
 • Lees hier de laatste sollicitatietips van onze recruitersTips van onze recruiters

 • CV en motivatie insturen? Hoe beknopter hoe beter. Wat we graag willen weten?Wie je bent is minstens zo belangrijk als wat je kunt : wie ben je?
 • Benoem karaktereigenschappen, beschrijf wat je doet buiten werktijd en / of stuur een foto mee!Wij zijn ambitieus en zijn nieuwsgierig : wat zijn jouw ambities, verwachtingen en toekomstplannen?

  Welke van jouw talenten en kwaliteiten wil je toepassen om een stap verder te zetten in de energietransitie?

 • Op gesprek? Bereid je goed voor!Wie zijn je gesprekspartners en wat wil je vragen over de rol waarvoor je solliciteert én over Essent?
 • Check de techniek : doen de speakers en de microfoon het? Tip : draag een headset En tot slot een open deur : zorg voor correcte gegevens en goede bereikbaarheid.

  We willen je wel tijdig kunnen bereiken natuurlijk!

  Vragen over deze vacature?

  Wij staan voor je klaar Emma van Lieshout Personeelsfunctionaris Stel een vraag 31612248766 Direct solliciteren Bel de recruiter Contact .

  st0 fill : #fff 2021 Werken bij Essent Privacy Voorwaarden

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier