(Senior) werkvoorbereider infra (Nieuwegein)
Iv-Groep
Nieuwegein
6 dagen geleden

De verbinder in uiteenlopende projecten

Als werkvoorbereider zorg je bij Iv-Infra als rechterhand van de projectleider voor alle voorkomende werkzaamheden binnen een project.

Je werkt de ene dag mee aan de herinrichting van stationsgebieden en dan weer aan het ontwikkelen van nieuwbouwlocaties of grootschalige onderhoudsprojecten waarbij onderhoud aan wegen, riolering, kunstwerken en andere objecten gecombineerd wordt.

De opdrachten voeren we uit voor zowel gemeentelijke als provinciale overheden, aannemers en ontwikkelaars. Deze functie draait om verbinden, kennis en samenwerking.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s en je zorgt voor werkzaamheden als het (laten) opstellen van ontwerptekeningen, opstellen van RAW-bestekken of UAV-gc contracten, het aanvragen van vergunningen en de afstemming met onze interne specialisten en externe partijen.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Wat verwachten wij van jou?

  We zoeken iemand met een afgeronde hbo opleiding civiele techniek of vergelijkbaar en ervaring met werken in projectteams.

  Je hebt een kritische houding en goede communicatieskills. Daarnaast ben je positief en denkt in oplossingen. Voor deze functie is het een pré wanneer je bekend bent met AutoCAD / Civil 3D, het maken van kostenramingen en kennis hebt van RAW en van UAV-gc systematiek.

  Wat hebben wij jou te bieden?

  Een uitdagende baan als werkvoorbereider infra bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

  Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

  En naast techniek houden we ook wel van een feestje. Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities.

  Bekijk hier wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier