Monteur Nieuwbouw – Werken vanuit jouw woonplaats! – Fulltime
Otis B.V.
Utrecht, NL
1 dag geleden

Jouw profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een elektrotechnische of mechatronische achtergrond en ervaring in de installatiebranche.

Enkele jaren werkervaring in de liftenbranche heeft een sterke voorkeur, maar is geen vereiste. Je kunt zelfstandig werken, hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel én uiteraard passie voor techniek.

Tot slot ben je je er van bewust hoe belangrijk veiligheid is in deze branche en ben je in het bezit van een rijbewijs B, je gaat namelijk werken vanuit jouw woonplaats.

Otis

Otis is een dynamische onderneming, met een resultaatgerichte bedrijfscultuur. Wij zijn de wereldmarktleider op het gebied van personentransport.

Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, in meer dan 200 landen en met ruim 60.

000 collega’s, waarvan ruim 350 in Nederland. Otis heeft vestigingen in Utrecht, Badhoevedorp, Hoogeveen en Best. Je vindt o.

a. Otis liften in de Eiffeltoren en de Burj Khalifa en nationaal in de Mondriaantoren in Amsterdam en de Delftse Poort in Rotterdam.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier