Constructeur
Arcadis
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als ervaren constructeur ben je betrokken bij het integraal ontwerpen van bruggen en overige kunstwerken. Je vervult in verschillende projectteams de rol van (hoofd)constructeur of ontwerpleider en bent bereid om als meewerkend voorman een constructieve bijdrage te leveren.

Je beschikt over degelijke constructieve ontwerpbagage en hebt een sterke affiniteit met geotechniek. Vakinhoudelijk zorg je voor de begeleiding van ontwerpers, constructeurs en tekenaars.

Je bent het aanspreekpunt voor de projectleider met betrekking tot de inhoudelijke civiele component binnen de projecten.

Je genereert (alternatieve) oplossingen voor problemen van de opdrachtgever. Je draagt bij aan de ontwikkeling van innovaties en adviseert bij implementatie van nieuwe technieken en methoden ten aanzien van materiaalgebruik, detaillering, rekenregels, ontwerptechnieken, uitvoeringsmethoden en dergelijke.

Je werkt complexe ontwerpen uit met bijbehorende elementaire berekeningen en rapporteert zelfstandig in overzichtelijke rapportages en ontwerpnotities.

Je toetst de producten van het projectteam en zorgt dat de uitwerking van de ontwerpen voldoen aan de gestelde eisen.

Je maakt deel uit van een review-team dat producten van andere projectteams beoordeelt en adviseert daarin. Je stelt ontwerp-

en productspecificaties op en bent deskundig met betrekking tot functionaliteit en ontwerpsystematiek (zoals bijvoorbeeld systems engineering).

Daarnaast geef je (vaktechnisch) leiding aan een groep ontwerpers / tekenaars in verschillende projecten.

Je valt onder de adviesgroep Bruggen, die zich met name richt op civieltechnische constructies op en beneden het maaiveld, zoals viaducten, onderdoorgangen, tunnels en andere ondergrondse kunstwerken.

Onze klanten zijn actief in de spoor- en weginfra in Nederland en het buitenland bij diverse (semi)overheidsorganisaties en de private sector.

Wat vragen wij?

Wil jij ook werken aan de grote infrastructuurprojecten van Nederland? Die projecten die het nieuws halen en waarover veel wordt geschreven?

Wij zoeken een ervaren constructeur die ons gaat helpen met het rekentechnisch ontwerpen van grote civiele constructies.

Wij vragen een ondernemende persoonlijkheid die commercieel is ingesteld. Jouw focus is gericht op hoge kwaliteit in combinatie met goede productiviteit.

Je ziet het als een uitdaging om vaak samen te werken met aannemers op (verschillende) projectlocatie(s).

Jouw profiel :

 • Afgeronde opleiding op hbo of wo niveau richting Civiele Techniek of Weg- en Waterbouwkunde met aanvullende opleidingen (zoals BV, HTI of gelijkwaardig);
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het berekenen van constructies;
 • Je hebt ervaring met het werken met de gangbare Normen (NEN, VOSB, ROK, RBK en Eurocodes);
 • Bij voorkeur heb je ervaring met Scia Engineer, MathCad;
 • Affiniteit met digitale ontwikkelingen op het gebied van automatisering en parametrisch ontwerp;
 • Schriftelijk en verbaal sterk in zowel Nederlands als Engels.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier