commercieel assistent category management
Spar
Waalwijk
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wanneer je aan de slag gaat als commercieel assistent category manager bij SPAR ondersteun je de category manager op zowel commercieel als administratief vlak.

Je bent in deze rol dan ook het eerste aanspreekpunt voor collega’s van verschillende afdelingen. Dit is erg breed! Je kunt hierbij denken aan o.

a. de afdeling Artikelbeheer, Supply Chain, Marketing & Communicatie. Samen met je collega’s van de afdeling zorg je ervoor dat er een goede samenwerking is (en blijft) Dit is ook in de externe communicatie richting de leveranciers.

Naast jouw rol als verbinder, ben je als commercieel assistent category manager ook (mede)verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren over het (relevante) assortiment, presentatie, prijs en promotie van het assortiment.

Zo worden er bijvoorbeeld schapmutaties en schappenplannen opgesteld waarbij de uitgangspunten van onze SPAR Formule moeten worden gewaarborgd.

In samenwerking met de category manager zit je aan het roer om de categorieën door te ontwikkelen.

Welke taken pak je nog meer op?

 • Je ondersteunt de Category Managers op commercieel en administratief gebied;
 • Je ondersteunt en adviseert de category managers over diverse schapmutaties en schappenplannen met in acht neming van de uitgangspunten van de SPAR-formule;
 • Verzamelen en voorbereiden van gegevens met betrekking tot assortiment, zodat artikelgegevens op de juiste manier in de diverse systemen verwerkt kunnen worden;
 • Verzamelen, invoeren en uitwerking van commerciële uitingen van promoties in SPAR systemen;
 • Onderhandelen van actiekortingen met leveranciers.

  Naast deze diverse en afwisselende taken ga je ook nog actief deelnemen aan verschillende projecten / werkgroepen. Als dit geen afwisselende en uitdagende functie is

  Wie ben je?

  Je bent betrokken, denkt vanuit de consument en acteert slagvaardig! Ook ben je in het bezit van een diploma van een relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Food en Innovation, Commerciële Economie of Retail Management).

  Heb je ervaring in een soortgelijke functie of eerder in de foodretail gewerkt, dan is het absoluut een pré. Je functioneert uitstekend in teamverband en gaat daarnaast ook graag zelfstandig aan de slag.

  Van nature ben je leergierig en slagvaardig, neem je initiatief en ben je kei in plannen en organiseren. Je weet door jouw energieke persoonlijkheid collega’s en leveranciers mee te enthousiasmeren over de visie van SPAR.

  Verder beschik je over :

 • organisatorisch & analytisch vermogen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • commerciële voelsprieten.
 • Wat bieden we jou?

  Ben jij enthousiast en wil jij onze nieuwe collega commercieel assistent category manager worden?! Dan krijg je daar naast een tof team aan directe collega’s ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor terug.

  De functie van commercieel assistent category manager bij SPAR is ingeschaald in schaal 6. Afhankelijk van je werkervaring word je ingedeeld in de schaal.

  Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor ontspanning! Daarom krijg je van ons 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek.

  Om je werk altijd en overal goed uit te kunnen voeren krijg je van ons een laptop en telefoon ter beschikking gesteld. We bieden je de mogelijkheid om zowel vanuit huis, als vanaf ons hoofdkantoor in Waalwijk te werken.

  Daarnaast kun je altijd vrijblijvend gebruik maken van o.a. het leerplatform GoodHabitz en andere soorten trainingen die ter beschikking worden gesteld vanuit onze eigen SPAR Academie en kun je deelnemen aan ons vitaliteitsprogramma!

  Waar ga je te werken?

  SPAR is dé winkel voor dagelijks gemak. Vriendelijk, servicegericht en betrokken bij onze klanten én medewerkers. SPAR is bovendien toegankelijk en transparant.

  Je kunt ons alles vragen en we hebben het nooit te druk om vragen te beantwoorden. Wij denken in mogelijkheden en zoeken altijd naar een passende, creatieve oplossing.

  Tegelijkertijd is SPAR ook slagvaardig. We gaan recht op ons doel af, maken duidelijke keuzes en zijn transparant in onze communicatie.

  Je bent onderdeel van het team category management. Je werkt direct samen met 2 category managers en 5 collega commercieel assistenten.

  Samen vormen jullie een hecht team.

  Je rapporteert aan de team lead commercieel assistenten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier