Application manager
CCV Holland B.V.
Arnhem, Gelderland
5 dagen geleden

Ben jij een gedreven Application manager die een brug weet te slaan tussen IT en de gebruikersorganisatie? Bij ons krijg je de kans om de performance van de offline transactie verwerkende applicaties te bewaken en optimaliseren.

Ben je communicatief vaardig en heb jij een scherp oog voor detail en prioritering, dan leren we je graag kennen.

We brengen je verder

Als Application manager ga je binnen scrumteams aan de slag met het beheer en de functionaliteit van verschillende applicaties.

Je bent sterk in het coördineren en zoekt actief de samenwerking op met andere afdelingen. Daarnaast maak je deel uit van de community operations.

Hierin streef je samen met de andere Application managers naar een continue verbetering van het operationele proces. Je bent het aanspreekpunt voor (klant)vragen vanuit Customer processing support en biedt tweedelijns technische ondersteuning aan het Operations center dat een 24 / 7 dienstverlening biedt.

Kwaliteit en consistentie staan bij jou hoog in het vaandel. Daarom kunnen we het beheer en onderhoud van de documentatie met een gerust hart aan je overlaten.

Wij zorgen ervoor dat je up-to-date blijft op je vakgebied door kennisdeling met deskundige collega’s en door je de ruimte te geven om te leren en te experimenteren.

Op jouw beurt draag jij bij aan het steeds sterker worden van de dienstverlening van de Competence center transaction processing.

Dat doe je met jouw positieve inbreng en open communicatie.

Jouw profiel

Je neemt graag initiatief en bent sterk in het leggen van verbanden. Je beschikt over inlevingsvermogen en vindt het leuk om voor verschillende (interne) klanten aan de slag te gaan.

bent zelfstandig en sociaal, accuraat en stressbestendig. Nieuwe materie maak jij je snel eigen en je grijpt groeikansen met beide handen aan.

Bij voorkeur heb je ervaring binnen de financiële dienstverlening.

Wat je meeneemt :

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Technisch applicatie manager of beheerder
 • een afgeronde hbo-opleiding
 • bereidheid om in een roulerend rooster stand-by diensten te draaien (24 / 7)
 • kennis van SQL
 • affiniteit met Cloud operations (CloudOps)
 • ervaring met Topdesk (pre)
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je nieuwe werkomgeving

  Iedere dag maken wij miljoenen betalingen mogelijk. Daar zijn we trots op. Om dat te realiseren zijn we innovatief én betrouwbaar tegelijk.

  We sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij. En dat zie je in je nieuwe werkomgeving.

  We zijn ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal. Vol vertrouwen in elkaar.

  Bij ons werk je :

 • afwisselend in ons hoofdkantoor in Arnhem en thuis
 • met een contract voor 36 40 uur per week (eerst voor 1 jaar)
 • in flexibele werktijden (zoals 4 x 9 uur) voor een marktconform salaris, resultaatafhankelijke winstdeling en reiskostenvergoeding
 • voor een pensioenregeling waarbij CCV 2 / 3 van de premie voor haar rekening neemt
 • met 29 vakantiedagen op fulltime basis. Extra vakantiedagen bijkopen kan
 • in een enthousiast team, waar ruimte is voor ontwikkeling en studiemogelijkheden
 • Reageer nu

  Word jij enthousiast van deze vacature? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Die stuur je naar ons via de solliciteerknop hieronder.

  Wacht niet te lang. De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Neem voor meer informatie contact op met Laura Oord van Recruitment via 088-2289732.

  Als betaaldienstverlener zijn wij verplicht je te screenen. Daarom doorloop je een screeningsprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier