Werkvoorbereider/ calculator elektrotechniek utiliteit
Eminent
Deventer, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

In deze zelfstandige functie werkvoorbereider / calculator E ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van gebouwgebonden elektrotechnische installaties en de calculatie van nieuwe ontwerpen in de voorbereidingsfase.

Daarnaast draag je ook de verantwoordelijkheid voor het tijdig en voldoende beschikbaar stellen van mensen en materieel tijdens de uitvoering van de projecten.

De dagelijkse werkzaamheden zien er als volgt uit : - Zelfstandig ontwerpen en berekenen van installaties voor projecten.

 • Het zelfstandig plannen van eigen werkzaamheden en het voorbereiden van de werkzaamheden voor monteurs op de projectlocatie.
 • Het zorg dragen voor de aanlevering van de juiste gegevens aan de montageploeg.- Bestellen van materialen voor de projecten en bewaken van levertermijnen.
 • Voorbereiden van offertes.- Opvolgen van offertes.
 • Interesse? Neem contact op met Jorieke Vale, 06 - 41 61 92 73, j.vale eminentgroep.nl

  Functieeisen

 • MBO werk & denkniveau- Kennis en ervaring installatietechniek in utiliteitsomgevingen- Gevoel voor kostprijs / calculeren / financiën / commercie
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn zij uitgegroeid tot een technische dienstverlener met vestigingen door heel Nederland.

  Ondanks deze groei, hanteren zij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn zij nog steeds een familiebedrijf en hechten zij veel waarde aan duurzaam ondernemen.

  Onze relatie hecht veel waarde aan een fijne werkomgeving. Zo bieden zij goede arbeidsvoorwaarden en besteden zij veel aandacht aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers.

  In samenwerking met het ROC hebben zij hun eigen opleidingscentrum opgericht. Hier bieden zij diverse praktijkgerichte opleidingen waaronder volwaardige opleidingen, maar ook diverse cursussen en trainingen.

  Alle vestigingen zijn geaccrediteerd als leerbedrijf en voldoen aan de gestelde eisen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een vaste baan bij onze opdrachtgever- Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket- Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels het volgen van opleidingen en trainingen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier