ANIOS Neurologie
Zuyderland
Geleen, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Zuyderland is een van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland, waar de patiënt verzekerd is van innovatieve zorg op menselijke maat.

De zorg wordt professioneel en efficiënt georganiseerd in een inspirerende werkomgeving. Wonen en werken in het prachtige heuvelland met een grensoverschrijdend cultuuraanbod : een bijzonder stukje Nederland gelegen in het hart van Europa.

Daarnaast is Zuyderland ook één van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). Als STZ ziekenhuis loopt Zuyderland Medisch Centrum voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen.

Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's : innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg. Talentvolle en enthousiaste medewerkers zien wij graag met ons meewerken aan een kwalitatief hoogwaardige zorgverlening.

Voor de vakgroep Neurologie zoeken we een enthousiaste ANIOS met affiniteit voor de neurologie. De afdeling Neurologie van Zuyderland Medisch Centrum bevindt zich op twee hoofdlocaties (Sittard en Heerlen).

Vrijwel alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd, met ook diverse gespecialiseerde spreekuren (met name bewegingsstoornissen, dementie, hoofdpijn).

Er is verder een academisch MS centrum. Neurologie Zuyderland verzorgt de volledige (A-) opleiding tot neuroloog. Onze vakgroep bestaat uit neurologen, AIOS neurologie, ANIOS, coassistenten, semiartsen, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

We verwelkomen ANIOS die neuroloog willen worden, maar ook die bijvoorbeeld neurochirurg, huisarts, revalidatie arts of geriater willen worden, of zich nog oriënteren op hun verdere loopbaan.

Sommige ANIOS werken mee aan een onderzoeklijn. Jij werkt onder supervisie van onze neurologen in de kliniek, op de polikliniek, de SEH en participeert in de diensten.

Daarnaast doe jij mee met het onderwijs en de overige lokale opleidingsactiviteiten van de vakgroep. Wij staan verder voor een open veilige cultuur met korte lijnen voor overleg.

Er is een inwerkperiode met onder andere ook aandacht voor BLS, ABCD training, en meer specifieke scenario-trainingen voor acute neurologische aandoeningen. Wie ben jij?

 • Je bent basisarts.
 • Je streeft er naar zich verder te ontwikkelen tot een goede dokter die betrokken is bij de patiënten die aan jou zijn toevertrouwd.
 • Je werkt efficiënt en hebt een proactieve instelling.
 • Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken.
 • Je bent leergierig en bereid nieuwe vaardigheden te leren.
 • Wat bieden wij?

 • Een boeiende functie als ANIOS, als opstap voor de opleiding tot neuroloog, maar ook voor andere vakgebieden zoals bijvoorbeeld neurochirurgie, revalidatie, geriatrie of huisartsgeneeskunde.
 • Aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
 • De arbeidsduur bedraagt 38 uur per week.
 • Werktijden : wisselende diensten.
 • Werkdagen : maandag t / m zondag.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.
 • De salariëring is conform FWG salarisschaal 65.
 • Er zijn meerdere startdata beschikbaar.
 • Interesse?

  Je kunt je sollicitatiebrief en CV richten aan dr. R. Beekman, opleider of naar dr. N. van Orshoven, plaatsvervangend opleider, ter attentie van mevrouw T.

  Saljoki, vakgroep coördinator neurologie, (088-4590121). Indien je meer informatie wil, kan je gerust contact met ons opnemen.

  Aanvullende informatie

  Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier