junior salarisadministrateur
Get Work
Baarn, NL
10 dagen geleden

Ben jij die professional die wij zoeken? Heb je een passie voor het vak en oog voor de toekomst, zowel voor de klant als je eigen ontwikkeling?

Dan zoeken wij jou! Als junior salarisadviseur werk je mee aan de periodieke salarisverwerking en verwerk je de aangeleverde mutaties.

Je werkt nauw samen met het team en kunt op die manier een goede salarisverwerking garanderen en de klant voorzien van het juiste advies.

Advies geven kun jij doordat je de signalen van de klant adequaat oppakt en hiermee aan de slag gaat. Het is een uitdagende functie met een breed takenpakket.

Voor wat, hoort wat

Bij Get Work geloven wij dat gelukkige werknemers beter presteren. Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit geluk. Voor deze vacature junior salarisadviseur in Baarn zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit :

 • een contract bij onze opdrachtgever.
 • een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden.
 • een inspirerende werkomgeving.
 • Jouw werkplek als junior salarisadministrateur in Baarn

  Je komt te werken bij een kleine, dynamische en informele organisatie waar de lijntjes kort zijn. Onze klant beidt je een inspirerende werkomgeving met ruime ontwikkelmogelijkheden.

  Als jij de junior salarisadviseur in Baarn bent voor deze job vertellen we je later graag meer over onze opdrachtgever. Graag vertellen we je wel vast over de rol van Get Work : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we daarbij centraal.

  Dit breng je mee

  Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière en lijkt deze baan als junior salarisadviseur jou wel wat? Vink dan de onderstaande punten nog even af en stuur jouw motivatie.

  Jij hebt voor fulltime deze baan : - een afgeronde MBO opleiding / PD loonadministratie of soortgelijke opleiding

 • het volgen van aanvullende cursussen / studies is geen probleem
 • je het een pro actieve houding, teamspirit, cijfermatig inzicht en goede communicatieve vaardigheden
 • een parttime job behoort tot de mogelijkheden
 • een (t)huis in Baarn of in de omgeving van Baarn, bijvoorbeeld in Amersfoort, Hilversum, Utrecht of Soest.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature junior salarisadviseur in Baarn is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier