Inside Sales Representative
Randstad
Nijmegen, Gelderland, NL
5 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een vaste baan als sales support representative? Staat klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel en heb jij geen problemen met adhoc werkzaamheden?

Ben jij fulltime beschikbaar en woonachtig in de buurt van Nijmegen? Dan zoeken we JOU!

Onze klant verkoopt en distribueert consumenten elektronica, software, games, consoles en accessoires aan / naar Retail in de Benelux, we zijn op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst die het salesteam in Nijmegen gaat versterken.

Als sales support representative ben je verantwoordelijk voor het telefonisch te woord staan van klanten, informeren van klanten, het proactief benaderen van klanten, offerte en orderverwerking.

Het uitbouwen van klanten en het onderhouden van een goed en nauw contact met klanten. Actief meedenken over het assortiment en het geven van jou verkoopadvies.

Door de verkoopgesprekken die jij voert en de adviezen die je geeft over o.a. nieuwe producten, acties en presentatie, realiseren klanten extra omzet en realiseer jij extra omzet

Wat heb je daar voor nodig?

Je hebt een afgeronde MBO / HBO opleiding en hebt bij voorkeur enige ervaring op een commerciële binnendienst of customer service afdeling.

In deze functie is het vooral belangrijk dat je proactief bent, goed kan schakelen, je initiatief neemt en positief kritisch bent.

Je kan goed werken in een hectische omgeving en met adhoc werkzaamheden heb jij geen probleem . Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring. Een fijne werkplek met toegankelijke en behulpzame collega’s en een stabiel team.

Een afwisselende functie met veel vrijheid. Er heerst een informele, ongedwongen sfeer met een lolletje op z’n tijd.

Heb jij al op de sollicitatiebutton gedrukt? Nee? Dan heb je waarschijnlijk nog een vraag.

Neem contact op met Elise van Lier

per e-mail : elise.van.lier nl.randstad.com

per telefoon : 0612871036

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier