Acceptatie Specialist
Aon
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

De functie is ingedeeld in de volgende range : min €3.000, max €4.600, De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

De functie kan worden ingevuld op locaties Rotterdam, Amsterdam of Breda.

Amsterdam HBO Voltijd

Bouw jij mee aan ons team? Ben jij momenteel Acceptant of Acceptatie Specialist en ligt jouw affiniteit in de branche brand of aansprakelijkheid?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

HBO Voltijd

Ben jij de Risk Engineer die het een uitdaging vindt om bedrijven in het Corporate en Global segment te ondersteunen in hun risicomanagementbeleid?

Aon biedt je deze uitdaging met een uniek klantenbestand en de vrijheid om met jouw ervaring het risicomanagementprogramma bij klanten een eigen invulling te geven.

Bekijk vacature

Senior Accountmanager Regio Noordwest

Noord-Holland Voltijd

Als Account Manager of Sales Manager ben je samen met je interne accountmanager verantwoordelijk voor de acquisitie en beheer van een regionale klantenportefeuille en heb je 1 of meerdere sectoren als aandachtsgebied.

Je adviseert bestaande en potentiële klanten en bezoekt klanten op locatie. Je vertaalt ontwikkelingen naar adviezen of producten.

Je inventariseert en analyseert risico’s en je bent verantwoordelijk voor het genereren van pensioenleads.

Standplaats : Amsterdam of Utrecht.

Rotterdam Voltijd

De belangrijkste taken van de afdeling zijn :

 • Change : Het adviseren en ondersteunen van de service en claims organisatie in de continue verbetering van haar organisatie.
 • De afdeling initieert verandertrajecten en ondersteunt deze met projectmanagement in nauwe afstemming met de Business...

  Bekijk vacature

  Senior Account Manager Regio Zuid-Oost

  Maastricht HBO Voltijd

  Aon Nederland is voor het Regiokantoor in Maastricht op zoek naar een Senior Account Manager voor het onderhouden en beheren van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe relaties.

  Heb je een groot netwerk binnen het MKB segment en vind je het een uitdaging om je netwerk in te zetten en te vergroten?

  Dan zijn wij naar jou op zoek!

  Bekijk vacature

  Product Owner Marketing Individuals

  Rotterdam HBO Voltijd

  Als Product Owner Marketing Individuals werk je met een multidisciplinair scrumteam aan het opbouwen van een relatie met onze particuliere klanten, met als doel dat ze ons minder snel verlaten en / of meer producten afnemen.

  Breda Voltijd

  Ben jij graag een belangrijke spil in relatie tot klanten en advisering van schade- en inkomensverzekeringen? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature

  Interne Accountmanager Schade

  Eindhoven Voltijd

  Ga jij de uitdaging aan om ondernemers te binden en van een juiste oplossing te voorzien? Wij zijn op zoek naar collega's die graag in gesprek gaan met zakelijke klanten.

  Bekijk vacature

  Manager Cyber Risk Consulting

  Rotterdam Voltijd

  Ben jij een allround risk management consultant met ervaring in het adviseren van internationale organisaties en het leiden van grote projecten?

  Ben je gefascineerd door de impact van innovatie, digitalisering en regulering op je cliënten? Heb je de vaardigheid om complexe situaties te vertalen naar concrete inzichten en tastbare resultaten?

  Dan zijn wij opzoek naar jou! We bieden je een unieke kans om ons Cyber risk solutions team te helpen bouwen.

  Utrecht HBO Voltijd

  Aon Affinity zoekt een Financial Planner die graag werkt aan lange termijn relaties met de klant en bij kan dragen aan de verdere groei van de afdeling.

  Je geeft advies aan verschillende doelgroepen, waaronder werkgevers, werknemers en ondernemers.

  Bekijk vacature

  Client Coordinator (Public Business Services & Construction)

  Rotterdam MBO / HBO Voltijd

  Voor de afdeling Public Business Services & Construction zoeken we een Client Coordinator in Rotterdam OF Amsterdam

  Klantadviseur

  Rotterdam MBO / HBO Voltijd

  Wil je je graag ontwikkelen als telefonisch klantadviseur op het gebied van verzekeringen? Dan zoeken wij jou!

  Bekijk vacature

  Administratief medewerker Corporate Wellness

  Rotterdam MBO Voltijd

  Ben je de administratieve duizendpoot die wij zoeken voor de afdeling Corporate Wellness?

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ga jij problemen niet uit de weg, maar pak jij deze juist aan? Ben jij behulpzaam en krijg jij energie van het oplossen van IT-

  vraagstukken? Wil jij werken in een gezellig team op een onmisbare en verbindende positie binnen de afdeling Corporate Wellness? Dan is dit je kans!

  Bekijk vacature

  Interne Accountmanager Schade

  Rotterdam MBO / HBO Voltijd

  Het verschil maken voor onze zakelijke klanten door hen van het juiste advies te voorzien. Dat is wat je als intern accountmanager schade gaat doen.

  Je hebt telefonisch contact over de klant over zakelijke schadeverzekeringen. Je luistert naar de wens en denkt actief mee met de klant, zodat de verzekeringen precies aansluiten bij de behoefte.

  Er is keuze uit verschillende werklocaties : Groningen, Zwolle, Noordwijk, Utrecht, Breda, Rotterdam of Eindhoven.

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij DE kenner op gebied van WGA enkrijg jij een kick om werknemers weer in arbeidsproces te krijgen? Kom jijons Corporate Wellness team versterken?

  Rotterdam HBO Voltijd

  Houd je van aanpakken en vind je het leuk om langdurige relaties op te bouwen met verzekeraars en onze interne klanten? Ben jij de veelzijdige collega die ook onder strakke deadlines goed het overzicht weet te behouden over verschillende projecten?

  Wil je graag werken in een energiek en divers team? Lees dan snel verder!

  Amsterdam HBO Voltijd

  Wij zoeken iemand die zich verder als Broker wilt ontwikkelen en daarnaast aanspreekpunt is voor de collega’s uit het team.

  Ben jij de teamspeler met de juiste commerciële vaardigheden die we zoeken?

  Bekijk vacature

  Intern Accountmanager particuliere verzekeringen vermogenden klanten

  Utrecht Voltijd

  Wil jij het eerste aanspreekpunt voor een bijzondere groep klanten zijn? Stel jij graag de klant voorop en ontzorg je hem op het gebied van particuliere verzekeringen?

  Ga de uitdaging aan om onze preferred cliënts te binden en onze verzekeringsproducten te adviseren!

  Wij bieden een dynamische baan waarin jij jouw ondernemerschap kan laten zien in een organisatie die flink in beweging en internationaal actief is!

  Bekijk vacature

  Functioneel beheerder ANVA / CCS

  Breda HBO Voltijd

  Vindt jij het leuk om met de digitale dienstverlening van jouw bedrijf het verschil te maken? En ben jij de professional die feilloos de klantbehoefte door vertaald naar slimme en solide applicatieoplossingen?

  Ben je inmiddels toe aan een nieuwe stap in je carrière en past een professionele internationale organisatie bij jouw ambities>

  Bekijk dan snel de vacature van functioneel beheerder bij Aon.

  Bekijk vacature

  Teamlead Data & Analytics

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij een Thought Leader op het gebied van Data Sciences?? En wil jij dit delen en gebruiken om data & analytics op de kaart te zetten?

  Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!!

  Bekijk vacature

  Enterprise Data Management Consultant

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Ben jij die professional die bij gaat dragen aan het fundament’ om data-gedreven te werken? Reageer dan nu!

  Rotterdam HBO Voltijd

  Je bent onderdeel van het Aon Affinity Development Center. Hier werken we met Agile teams gebaseerd op de Customer Journey : Buy, Renew, Change, Claim, Info en Cancel.

  En houden we ons bezig met het verbeteren en bieden van uitstekende service en klantinteractie (Customer Intimacy), productvernieuwing (Product Leadership) en dat zo efficiënt mogelijk (Operational Excellence).

  Je werkt als test Engineer binnen een multidisciplinair scrumteam. In het scrumteam werk je dedicated en op locatie aan een specifieke opdracht, met zowel collega’s uit de business als IT die ieder hun specifieke kennis en kwaliteiten inbrengen.

  Je versterkt het team en helpt onze organisatie verder groeien in expertise op gebied van testen.

  Data Scientist

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Ben jij een daadkrachtige Data Scientist? Die data uit verschillende bronnen weet te combineren en te analyseren? En verbanden, trends en prognoses weet te identificeren?

  Kan jij ons helpen om Aon Nederland nog meer 'data driven' te maken? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

  Bekijk vacature

  Senior Consultant Health & Human Capital

  HBO Voltijd

  Begrijp jij als geen ander de link tussen risicobeheersing, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, verzuim en arbeidsongeschiktheid en heb je meerdere jaren ervaring als Consultant?

  Werk je graag in een organisatie in transitie en neem jij de voortrekkers rol in een team? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

  Breda MBO Voltijd

  Ben je als ANVA Specialist op zoek naar een dynamische en flexibele baan met volop ruimte voor eigen inbreng, mogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden?

  Bekijk dan snel de vacature van Applicatiebeheerder bij Aon!

  Zuid-Holland MBO Voltijd

  Je bent als Applicatiebeheerder verantwoordelijk voor het beheer, de continuïteit en de correcte werking van applicaties.

  Je bent primair aanspreekpunt voor één of meerdere applicaties en de spil tussen business, leveranciers en de verschillende ICT-

  afdelingen. Ben jij in staat om deze applicaties optimaal te laten functioneren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Bekijk vacature

  Consultant Quality & Process

  Rotterdam HBO / WO Voltijd

  Vind jij het leuk om bedrijfsprocessen te doorgronden? Kom jij altijd als eerste met verbetervoorstellen? Breng jij graag mensen en teams met elkaar in verbinding?

  Dan is deze rol perefct voor jou!

  Klantadviseur

  Eindhoven MBO / HBO Voltijd

  Word jij blij van telefonisch contact met klanten en heb je interesse in schadeverzekeringen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  HBO / WO Voltijd

  Wil jij dat jouw klant de beste polis krijgt, de beste service en de beste condities? Beschik je over stevige werkervaring met klanten en ben je een ster in advies en maatwerk?

  We zijn op zoek naar een ervaren Broker die onze klanten gaat bedienen!

  Eindhoven Voltijd

  Bied jij de klant graag een zo goed mogelijke service en heb je interesse in de zorgverzekeringsbranche? Lees dan snel verder als je jezelf hierin herkent!

  Amsterdam Voltijd

  Word jij enthousiast van de branche Marine Casco en wil je je verder ontwikkelen als broker? Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Broker Marine.

  Lees snel verder voor meer informatie!

  Commercial Data Analist

  Rotterdam HBO / WO Voltijd

  Ben je op zoek naar een nieuwe stap binnen een internationale organisatie waar je voldoende doorgroeimogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen?

  Wij bieden een interessante rol voor bedrijfskundig talent met directe impact op de business.

  Rotterdam MBO Voltijd

  Ben jij een teamplayer en wil jij graag werken bij een grote internationale organisatie? Bekijk dan snel onze vacature!

  Voltijd

  Ben jij op je best als je commerciële kansen ziet en nieuwe business kunt genereren, heb jij inlevingsvermogen, snap jij de business van onze klanten (of ben je bereid hier flink in te investeren)?

  Ben jij in staat om samen met de accountmanagers de uitdagingen van klanten om te zetten in adequate verzekeringsoplossingen, dan is de functie van Broker Professional Services wellicht iets voor jou.

  Voltijd

  Ben jij in topvorm als je commerciële kansen ziet en nieuwe business kunt genereren, heb jij inlevingsvermogen, snap jij de business van onze klanten (of ben je bereid hier flink in te investeren)?

  Ben jij daarnaast in staat om op bestuursniveau met onze klanten te communiceren, dan is de functie van accountmanager wellicht iets voor jou.

  Bekijk vacature

  Customer Journey Marketeer

  Rotterdam HBO Voltijd

  Als Customer Journey Marketeer staat de klantbeleving voor jou centraal. Je bekijkt alle processen waarbij klanten met Aon contact hebben vanuit een klantperspectief om te onderzoeken wat goed gaat en wat nog verbeterd kan worden.

  Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen en verbeteren van alle particuliere (online) klantervaringen. Je snapt als geen ander welke processen cruciaal zijn, hoe de functionele én emotionele klantreis van de klant verloopt en hoe je de klant positief kan verrassen en binden door middel van daarop afgestemde processen en communicatie.

  Als standplaats kun je kiezen uit Rotterdam, Utrecht of Eindhoven.

  Rotterdam Voltijd

  Heb jij de ambitie om in een industry-leading team je cybercarrière voort te zetten?

  Bekijk vacature

  Schadebehandelaar Third Party

  Rotterdam HBO / WO Voltijd

  Wil jij je graag verder ontwikkelen op het gebied van aansprakelijkheidsschade en wil jij je tanden zetten in een inhoudelijke kluif?

  Dan heeft Aon een uitdagende vacature voor jou!

  Zuid-Holland Voltijd

  Voor de afdeling Trade & Manufacturing zoeken we een Client Coördinator.

  Breda MBO / HBO Voltijd

  Word jij blij van telefonisch contact met klanten en ben je geïnteresseerd in schadeverzekeringen? Voor ons kantoor in Breda zijn wij op zoek naar klantadviseurs.

  Klantadviseur

  Noordwijk MBO / HBO Voltijd

  Door service en verzekeringsadvies op maat zorgen voor tevreden klanten. Dat is waar je als klantadviseur voor staat. Je spreekt telefonisch met particuliere klanten, helpt ze met hun vragen en doet tegelijkertijd een check of het huidige pakket up-to-date is.

  De standplaats van deze vacature is in ons kantoor in Noordwijk.

  Klantadviseur

  Utrecht MBO / HBO Voltijd

  Word jij blij van telefonisch contact met onze klanten en ben je een flexibel persoon met een resultaatgerichte aanpak? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Voor deze vacature geldt dat wij op zoek zijn naar meerdere nieuwe collega's.

  Zwolle MBO / HBO Voltijd

  Sta je graag klanten telefonisch te woord? En voorzie je de klant graag van advies op het gebied van verzekeringen? Voor ons kantoor in Zwolle zijn wij op zoek naar klantadviseurs!

  Breda MBO Voltijd

  Sta jij graag telefonisch klanten te woord en wil jij mee helpen bouwen aan een nieuw team? Reageer dan op de vacature schadebehandelaar bij Aon!

  Amsterdam HBO Voltijd

  Wij zoeken iemand die zich verder als Broker wilt ontwikkelen en daarnaast aanspreekpunt is voor de collega’s uit het team.

  Ben jij de teamspeler met de juiste commerciële vaardigheden die we zoeken?

  Amsterdam MBO Voltijd

  Ben jij een ervaren acceptant en toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze vacature!

  Bekijk vacature

  Interne Accountmanager Regio Noordwest

  Utrecht HBO Voltijd

  Ben jij graag een belangrijke spil in relatie tot klanten en advisering van schade- en inkomensverzekeringen? Lees dan snel verder!

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij expert op het gebied van Verzuimadvies? Wil je onderdeel uit maken van een innovatief verzekeringskantoor? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature

  Senior Account Manager Regio Zuidwest

  Breda Voltijd

  Als (Sr) Account Manager Regio Zuidwest ben je verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe relaties en het onderhouden en uitbouwen van de relaties met bestaande klanten in jouw klantsegment.

  Je volgt de bewegingen en ontwikkelingen in de (bouw)markt en ziet waar commerciële kansen liggen. Daarbij signaleer je de behoefte van de (potentiele) klant en zet je leads om in opdrachten.

  Bekijk vacature

  Werkstudent Cyber Risk Consultancy

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Ontdek hoe het is om bij een internationale consultancy organisatie te werken en bouw door het opdoen van praktijkervaring via een werkstudentschap aan je cv!

  Volg je een universitaire master en ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar? Lees dan nu snel verder!!

  Bekijk vacature

  Senior Casemanager (Ziektewet)

  Rotterdam HBO Voltijd

  Adviseer jij werkgevers over ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? Wil jij als Casemanager aan de slag in ons gedreven en enthousiaste team in Rotterdam?

  Bekijk vacature Op basis van de opgegeven selectie konden we geen vacatures vinden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier