Sales Manager Duitsland
Stater
Amersfoort, Utrecht
4 dagen geleden

Jij vertegenwoordigt Stater en realiseert succesvol new business bij onze prospects in de hypothecaire dienstverlening in Duitsland.

De functie

Stater is als grootste hypothecaire dienstverlener van Nederland constant aan het vernieuwen in haar digitale klantbediening.

We staan voor een buitengewone klantgerichtheid, tegen scherpe tarieven. Als Sales Manager heb je een essentiële rol in het uitbreiden van onze dienstverlening in Duitsland.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en uitdragen van onze commerciële strategie en positionering. Jij richt je op het aantrekken van nieuwe, grote klanten.

Deze nieuwe relaties bevinden zich in de financiële / hypothecaire sector en de dienstverlening is voornamelijk gericht op Business Process Outsourcing en Managed IT-Services.

Vanuit een strategisch plan ga je zorgvuldig te werk. Je werkt nauw samen met de afdeling Relatiemanagement en Business Development.

Jij creëert de kansen en de organisatie ondersteunt met de juiste middelen. Vanuit je deskundigheid adviseer je het management en de directie op het gebied van marktkansen.

Jij voert de regie bij RFT’s en RFP’s en structureert en beheert alle facetten van het sales- en ontwikkelproces zorgvuldig.

Uiteraard krijg je ook zelf de kans om je te ontwikkelen. We geven je vrijheid en jij krijgt van ons de juiste handvatten.

Je kunt je kennis verbreden óf verdiepen, op het gebied van digitale klantbediening, Business Process outsourcing en Managed IT-services.

Je rapporteert aan het management Sales en Marketing.

In deze zeer uitdagende en zelfstandige functie structureer en beheer je alle facetten van het sales- en ontwikkelproces zorgvuldig.

Je werkt actief aan het verder uitbreiden van ons netwerk. Je bent een aanjager en je voert de regie bij RFT’s en RFP’s.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en uitdragen van onze commerciële strategie en positionering. Vanuit je deskundigheid adviseer je het management en de directie op het gebied van marktkansen.

Het profiel

Jij bent het aanspreekpunt voor onze prospects, ondernemend en gedreven op de relatie. Je hebt oog voor de verschillende belangen en je bent een uitstekend netwerker.

Je volgt de marktontwikkelingen nauwgezet en je weet op een natuurlijke wijze je professionele kring verder uit te breiden.

Jouw kracht zit in je kennis van en ervaring met digitalisering en hypothecaire dienstverlening. Frequente opvolging is voor jou vanzelfsprekend.

Zowel op tactisch als strategisch niveau ben je een volwaardig sparringpartner en adviseur. Je bent resultaatgericht en neemt graag het voortouw.

Daarnaast vragen we :

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Circa 10 jaar ervaring als Sales Manager of Consultant in een B2B omgeving;
 • Aantoonbare ervaring in de hypothecaire dienstverlening, bij voorkeur in Duitsland;
 • Sterk netwerk in de Duitse hypotheekmarkt;
 • Actuele kennis van marktontwikkelingen op het gebied van hypotheken, hypotheekverstrekkers en platformen;
 • Klantgerichtheid en uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Het aanbod

 • Alle ruimte om je te blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen;
 • Een bruto jaarsalaris vanaf €78.000,- op basis van een 40-urige werkweek inclusief ons persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget, waarmee je flexibel jouw eigen arbeidsvoorwaarden kunt bepalen.
 • Je kunt het budget bijvoorbeeld inzetten om te genieten van extra vrije dagen of het fiscaal voordelig volgen van een opleiding of het kopen van een fiets;
 • Leaseauto;
 • Een jaarlijkse variabele beloning van gemiddeld 6,5%;
 • Een goede pensioenregeling.
 • Wij bieden je een uitdagende functie in een complexe omgeving. Hierin kun je je talenten kwijt en is er veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

  Deze vacature bij Stater kan jouw nieuwe baan worden : solliciteer direct via onderstaande button.

  Goed om te weten : Wanneer je komt werken bij Stater, wordt van je verwacht dat je binnen drie maanden na indiensttreding de bankierseed aflegt.

  Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang op de procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier