Open Sollicitatie Stagiair Gehandicaptenzorg
Ipse de Bruggen
Zoetermeer, NL
1 dag geleden

Zoek je een boeiende en leerzame stageplaats in de gehandicaptenzorg en ben je student mbo, hbo of wo? Wil jij ervaring opdoen in de zorg voor mensen met een verstandelijke of meervoudige (complexe) beperking?

Vind je goede begeleiding belangrijk maar wil je ook graag jouw kennis delen? Dan is een stage bij Ipse de Bruggen zeker iets voor jou!

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen.

Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen.

Onze missie is : zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is.

Hoe klein het stapje ook is.

Jouw baan als stagiair

Je krijgt als stagiair de ruimte en de tijd om met mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking te (leren) begeleiden, verzorgen en / of te behandelen.

Je kunt ervaring opdoen in de praktijk voor het mooie beroep waarvoor je nu studeert. En wij worden enthousiast als je jouw kennis met ons wilt delen.

Er zijn veel verschillende stageplaatsen mogelijk voor studenten van mbo en hbo opleidingen binnen Zorg en Welzijn, en wo opleidingen.

Volg je een opleiding tot begeleider kun je cliënten in een groepswoning begeleiden tot cliënten die begeleid zelfstandig wonen, maar ook binnen dag- en arbeidscentra en behandelcentra.

De cliënten met wie je gaat werken zijn al net zo verschillend. Van kind tot oudere, met verschillende ontwikkelingsniveaus, met meervoudige beperkingen en ook cliënten met bijkomende problematiek.

Dit maakt een stageplaats bij Ipse de Bruggen zo bijzonder. Afhankelijk van de studie die je volgt, jouw ontwikkeling en het studiejaar krijg je meer verantwoordelijkheid.

Wat wij bieden

Het betreft veelal een functie van 16 tot 32 uur per week.

Naast dat je bij ons veel mag en kan leren :

 • krijg je begeleiding van inspirerende collega’s;
 • ontvang je een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg;
 • val je onder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Ipse de Bruggen;
 • Als we jouw sollicitatie hebben ontvangen, bekijken wij welke stageplaats het meest passend is voor de opleiding die je volgt.

  Maar we houden natuurlijk ook rekening met je woonplaats en jouw voorkeuren. Omdat we zoveel verschillende locaties en doelgroepen hebben zijn meerdere stages tijdens je opleiding bij ons ook zeker mogelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier