Projectmanager Bouwprojecten
Kracht Recruitment
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Projectmanager bouw krijg je verantwoordelijkheid over het uitvoeren van grote bouwprojecten voor diverse opdrachtgevers.

In de praktijk wordt er van je verwacht dat je op basis van de bepaalde strategie (PVE), het projectbeleid bij start van het project bedenkt en het project tot een goed einde brengt.

Het is jouw taak in te spelen op de risico’s en succesfactoren van het project en het projectproces waardoor je in controle bent en tevreden klanten hebt.

Samen met jouw team zorg je voor een klantgerichte ontwerpfase, een doordachte voorbereiding en een strak realisatieproces.

Je onderhoud sterke banden met je klanten en streeft altijd naar een zo goed mogelijke voldoening van de klantenwens. Commerciële drive is bij deze functie van groot belang.

Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig projecten en klanten weet binnen te halen.

Een Projectmanager bouw heeft de volgende taken :

 • Coördineren van contractkeuze en contracteren van bouwparticipanten
 • Zelfstandig leidinggeven, coördineren, realiseren en evalueren van projecten in de tender-, ontwerp,- uitvoerings- en / of realisatiefase
 • Toezicht op projectkosten, kwaliteit, financiën en andere project gerelateerde zaken
 • Communiceren met alle betrokken stakeholders, van uitvoerder tot opdrachtgever
 • Zorg dragen voor de personele planning
 • Daadkrachtig verrichten van commerciële taken
 • Functieeisen

  Voor de functie van Projectmanager voldoe je aan de volgende eisen :

 • Afgeronde HBO opleiding bouwkunde of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Vermogen om complexe vraagstukken op stuurgroep niveau aan te sturen
 • Je werkt oplossings- en doelgericht
 • Je bent creatief, flexibel, inventief en je kan goed zelfstandig werken
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie
 • Bovendien ben je steeds op zoek naar innovaties en ben je een echte teamspeler.
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze partner is een snelgroeiend bouwmanagement bureau. Het ontzorgen van de klant staat hier centraal. Deskundigheid, specialistische kennis en jarenlange ervaring worden hier gecombineerd tot één totaalpakket.

  Juist omdat het een snelgroeiend bureau is, zijn er veel uitdagende projecten waar werknemers hun tanden in kunnen zetten.

  Maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling liggen er een hele hoop kansen. Het bedrijf is op zoek naar een gedreven projectmanager die flink kan aanpakken en zowel zichzelf als het bedrijf naar een hoger niveau wil brengen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij vragen nogal wat van jou als bouwprojectmanager. Daar staat dan ook een hoop tegenover. Buiten de dynamische en boeiende functie bieden wij excellente primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Je komt te werken in een organisatie met gedreven collega’s die werken aan spraakmakende, maatschappelijke relevante projecten.

  Onze medewerkers waarderen de organisatie als topwerkgever. De werksfeer en vrijheid in het werk scoren hoog. Wij bieden een zeer uitdagende en gevarieerde werkomgeving met een open organisatiecultuur die gericht is op kennisontwikkeling, kennis deling en training van vaardigheden.

  Wij geven jou de ruimte om je continu te blijven ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier