Shopmanager Distrikt
THE STING
AMSTERDAM, Noord-Holland, Nederland
3 dagen geleden
source : Fashionjobs

Jij bent verantwoordelijk voor één van onze Distrikt winkels. Je geeft leiding aan het verkoopteam, coördineert de werkzaamheden en zorgt voor de juiste uitvoering van daarvan.

Dagelijks analyseer je de verkoopcijfers en op basis van deze cijfers maak je de juiste commerciële keuzes. Jij coacht, motiveert en inspireert jouw team om er elke dag voor te zorgen dat onze klanten een fantastische shopping experience krijgen.

 • Je hebt ervaring in een commerciële en leidinggevende functie in de fashion en beschikt over een MBO diploma (richting detailhandel) en bent toe aan een next step!-
 • Je bent verkoop- en resultaatgericht en gedreven om verkoopdoelstellingen te behalen.- Je hebt een planmatig en cijfermatig inzicht.

 • Je passie voor fashion, ambitieuze en energieke instelling, people skills en talent voor verkoop maken jou de perfecte Assistant Shopmanager!WAT BIEDEN WIJ?
 • Een uitstekend salaris, veel vakantiedagen (30!), 8% vakantiegeld, 25% personeelskorting, goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling & collectieve zorgverzekering.
 • Veel ruimte voor doorgroei en ontwikkeling.- Dynamische en verantwoordelijke functie in een mooie Distrikt winkel.- Trainingen en workshops via onze eigen Academy, coaching on the job.
 • Werken met likeminded fashion friends.- Gezellige borrels en feesten!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier