Elektromonteur Laadpalen
tempo team
Arnhem, Netherlands
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als beginnend laadpalenmonteur wordt je opgeleid in de praktijk en theorie! Je gaat zelfstandig op pad in je eigen bedrijfswagen en monteert de laadpalen.

Je werkt dus mee aan de verduurzaming van Nederland!

Wat bieden wij jou

 • Salaris tussen de € 2000 en € 2600 bruto per maand
 • 8,33% vakantiegeld op en wettelijke vakantie-uren
 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bedrijfswagen, telefoon, laptop en Parkline.
 • Nog geen VCA? Deze kan je via ons behalen!
 • Cursus NEN3140 en NEN1010
 • Wie ben jij

  Als je aan de slag wilt als Monteur Laadpalen dan :

 • Heb je ervaring als elektromonteur of ben je in het bezit van een MBO-diploma richting Elektrotechniek.
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B.
 • Ben je enthousiast over werken in een zelfstandige regio-functie. Je bent namelijk veel onderweg naar projecten.
 • Wat ga je doen

  Je start met een interne opleiding van 2 weken waarin je volledig voorbereid wordt op je nieuwe baan. Tijdens deze opleiding loop je 2x 2 dagen mee, je volgt een interne training bij Circet en je krijgt een cursus NEN 3140 / 1010.

  Na een succesvolle afronding van deze opleiding ga jij in je eigen bedrijfswagen op pad. Je installeert en sluit de laadpalen aan voor elektrische auto's.

  Hiervoor plaats je de laadpaal in de tuin of aan de gevel van de woning. Je sluit hem vervolgens helemaal aan tot in de meterkast! Om de paal te kunnen plaatsen kan het natuurlijk zijn dat je ook graafwerkzaamheden zal verrichten.

  Dit is tot 5 meter. Een keertje nodig dat er nog meer gegraven moet worden? Geen probleem je krijgt dan ondersteuning van een collega, zodat jij je op de installatie kan richten!

  Je wordt daarnaast ook nog eens opgeleid tot Telecom monteur, hierdoor ben je breed inzetbaar voor een fulltime baan van 40 uur.

  Waar ga je werken

  Je komt te werken bij Circet, een bedrijf met een heel breed dienstenpakket, van ontwerp tot werkvoorbereiding, aanleg, projectmanagement, beheer en onderhoud.

  Zo zijn er meer dan 300 personen werkzaam in de buitendienst. Hierin krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en start je direct met een interne opleiding!

  Sollicitatie

  Gaaf toch?! Dat vinden wij ook! Solliciteer direct via de button.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier